Druskas

Latvijai esot jāizstājas no NATO, jo tas neesot mūsu nacionālajās interesēs

Anderss Beverens, AgroPols
13.05.2018

No kādas publikācijas pietiek.com. "Latvija izdzīvos kā neitrāla valsts, izmantojot savas ģeogrāfiskās priekšrocības visos virzienos. Ir laiks bezkaislīgi paņemt rokā kalkulatoru un sarēķināt ieguvumus un zaudējumus, esot ES un NATO. Latvijai ir laiks beigt strādāt kā dzemdību namam un profvidusskolai attīstītās Eiropas vajadzībām - mēs neesam inkubators, bet valsts ar savām interesēm. Latvijai ir laiks beigt iekārtot kara bāzes, bet sākt veidot industriālos parkus, kā to dara kaimiņi Baltkrievijā. Latvijai ir laiks, pats pēdējais laiks sākt nodarboties ar savām, nevis svešu lielvaru lietām. Un pie varas šobrīd esošie eirokrāti to noteikti nedarīs. Tas ir mūsu kopējais darbs, kurš sāksies 6. oktobrī."


Grūti noticēt, ka šis būtu vienkārši naivs puisis ar jaunības mazizglītotībā sakņotu nespēju uztvert un analizēt notikumus sev apkārt.
 
Kas neredzētu, ka tā bija Latvijas vēlme un vajadzība iekļauties kolektīvās drošības organizācijā. Ka ne Latvija, bet Krievija "cērt" tranzīta plūsmas caur Latvijas ostām un pa Latvijas dzelceļiem, attīstot savu Ustjlugas tranzīta mezglu un Primorskas ostu. Ka Latvija ne reizi nav noteikusi RU produkcijas ievešanas aizliegumu savā teritorijā. Ka pat RU kaut kādu iemeslu dēļ nespēja "sagremot" Magones partnera Jakuņina koruptīvo biznesa vešanas stilu un atlaida viņu no darba gandrīz vienlaikus ar Magones nepatikšanām. Ka Latvijas teritorijā ir vien kādas 50 citzemju bruņumašīnas pretstatā kādreizējām 12 padomju kodolraķešu bāzēm, kuru atliekas vēl tagad atrodamas Latvijas mežos. Ka Latvijā, pēc mūsu valdības lūguma ir izvietoti vien 1200 draudzīgu valstu karavīri pretstatā 25000 padomju karavīru, kas bija vienā pat Liepājā, nerunājot par desmitiem tūkstošu karavīru, kurus mūsu teritorijā izvietoja Latviju okupējusī Padomju Savienība. Ka tieši Latvijas esamība vienotajā Eiropas telpā sniedz mums manevra iespēju, kādas mums nebija līdz 2004. gadam...
 
Nē, tā nav nejaušība. Valoda ir gana raita. Un doma skaidra. Tas ir skaidri melīgs raksts. Vērsts pret mūsu valsts pamatvērtībām - demokrātiju un brīvību. 
 
Un mani pārsteidz vien tas, ka tāds tomēr tik profesionāls medijs ar savu raksturu kā "Pietiek" piedalās šajā spēlē. Piedalās, publicējot šo rakstu bez kāda komentāra un sava redakcijas viedokļa.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana