Kooperācija

Rīgas Centrāltirgū jauns veikals „Saimes galds”

Ilze Vabole, AgroPols
28.02.2014

Turpinot uzsākto lauksaimnieku ražoto pārtikas produktu tirdzniecības tīkla attīstību, ceturtdien, 20. februārī, Rīgas Centrāltirgū, Gaļas paviljonā tika atklāts lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības (LPKS) „Saime” veikals „Saimes galds”, informēja LPKS „Saime” izpilddirektora v.i. Ilona Karzubova.

„Saimes galda” tirdzniecības vietā ikviens pircējs varēs iegādāties dažādus Latvijas lauku labumus, tostarp piena, gaļas un maizes izstrādājumus, kā arī konditorejas produkciju, konservētus augļus un dārzeņus, sulas, tējas, kā arī citus kvalitatīvus un gardus Latvijas lauksaimniecības kooperatīvu ražotos produktus. 

Ilona Karzubova stāsta: „Domājot par veselīgu un kvalitatīvu uzturu, arvien vairāk cilvēku dodas uz tirgu, lai iegādātos lauku labumus un Latvijā ražotus pārtikas produktus. LPKS „Saime” jaunajā veikalā „Saimes galds” piedāvāsim pircējiem vienuviet iegādāties plašā klāstā preces, par kurām pircējs var būt drošs, ka tie ir allaž svaigi, un ir audzēti un ražoti Latvijas laukos, no vislabākajām izejvielām. Pie mums plašā klāstā varēs iegādāties svaigi ceptu maizi, gaļas izstrādājumus, dārzeņus, kā arī mājas vistu un paipalu olas, un citus pircēju iecienītus produktus.”  

„Saimes galds” projekta mērķis ir apvienot Latvijas ražotājus un saimniecības un sniegt iespēju arī mazajiem ražotājiem piedāvāt ekoloģisku, augstas kvalitātes pašmāju lauku produkciju arvien plašākam pircēju lokam. „Saimes galds” konceptu ir izveidojusi LPKS „Saime”, kuras biedri ir nozares lielākie un stabilākie kooperatīvi, piemēram, „Piena ceļš”, „Zaļais grozs”, „Dundaga”, „Evi Jo”, „Rūķīšu tēja”, kā arī citi pašmāju produktu ražotāji. Šobrīd „Saimes galds” stendi sekmīgi darbojas četros tirdzniecības tīkla „MAXIMA” veikalos Rīgā.

Plašāka informācija par „Saimes galds”: www.saimesgalds.lv  

AgroPols

x

Paroles atgadināšana