Citi raksta

Valsts prezidents tiekas ar meža nozares „Zelta čiekurs” laureātiem

Māra Mīkule, LR Zemkopības ministrija (ZM)
31.01.2012

Valsts prezidents Andris Bērziņš 30. janvārī Rīgas pilī tikās ar meža nozares gada balvas „Zelta čiekurs” 2011. gada laureātiem, zemkopības ministri Laimdotu Straujumu un meža nozares pārstāvjiem.

Kā ziņots, meža nozares gada balvu nominācijā „Par mūža ieguldījumu” saņems pedagogs Viesturs Bahs, mežsaimnieks Uldis Georgs Gavrilovs, mežsaimnieks Arnis Gertners, mežsaimnieks Lucijans Vuguls un mežzinātnieks Pēteris Zālītis.

Laureāti nominācijā „Par inovatīvu uzņēmējdarbību” ir SIA „Krauzers”, SIA „Ošukalns” un SIA „Valmieras Mēbeles”, nominācijā „Par ieguldījumu sabiedrības izglītošanā” - meža īpašnieks Aivars Bergmanis, Meža konsultāciju pakalpojumu centra Madonas - Cēsu nodaļas vadītāja Mairita Bondare un AS „Latvijas Finieris” Personāla attīstības dienesta direktore Anda Būmane. Savukārt, par laureātiem nominācijā „Par ilgtspējīgu saimniekošanu” atzīti meža īpašnieki Guntis Ezis, Jānis Kebbe un Raimonds Mežaks.

Meža nozare ir pagodināta, ka Valsts prezidents Andris Bērziņš, turpinot iesākto tradīciju, ir uzņēmies Meža dienu patrona pienākumus un izteicis atbalstu Meža dienu kustībai Latvijā.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana