Viedokļi

Žimants: Latvijas produktus iespējams atbalstīt arī uzņēmējdarbības līmenī

Vineta Kalniņa, SIA ''Pure Chocolate''
26.11.2014

"Pure Chocolate" valdes priekšsēdētājs Pēteris Žimants ir gandarīts par aizvadīto grāmatas "Lielā pasaku grāmata. Latviešu tautas pasakas un teikas" atklāšanas pasākumu, kas 25.novembrī norisinājās Pūrē, restorānā "Terase", un uzskata, ka Latvijas uzņēmējiem vajadzētu atbalstīt vienam otru daudz aktīvāk.

"Uzskatu, ka mums ir svarīgi ne tikai ikdienā iegādāties Latvijā ražotus produktus, bet arī spēt raudzīties plašāk un uzņēmējdarbības līmenī ieraudzīt tās iespējas, kā vietējie uzņēmumi var atbalstīt un veicināt savstarpējo sadarbību," uzskata Pēteris Žimants, SIA "Pure Chocolate" valdes priekšsēdētājs.

Šajā sadarbības projektā ar uzņēmumu "Apgāds Zvaigzne ABC" pirmie 1200 Lielās pasaku grāmatas pircēji saņems "Pure Chocolate" šokolādes trifeļu Adventes kalendāru.

"Manuprāt šis ir lielisks kopprojekts, kas pircējiem ļauj iepazīt divus lieliskus produktus, kas radīti tepat Latvijā un kurus vieno stāsts par vērtībām. Šādi sadarbojoties mēs ne tikai atbalstām viens otru uzņēmējdarbības griezumā, bet arī gūstam savstarpēju emocionālu atbalstu, kas nav mazāk svarīgs," uzsver Pēteris Žimants.

Viens no veiksmīgākajiem "Pure Chocolate" sadarbības projektiem šogad ir bijis ar "Tukuma piens" zīmolu "Baltais". "Kad šī gada pavasarī uzsākām šokolādes dzēriena ražošanu, sapratām, ka, varam šo produktu popularizēt kopā pienu, kas nepieciešams tā pagatavošanai. Tāpēc nekavējoties uzrunājām uzņēmumu "Tukuma piens" un sapratām, ka varam sadarboties," atklāj Pēteris Žimants. "Rezultātā tas kļuva par veiksmīgu mārketinga projektu, kurā divi Latvijas uzņēmumi, viens otram palīdzot, guva abpusēju labumu un atbalstu."

"Sadarbība ir iespējam gan ar savas nozares, gan citu nozaru uzņēmumiem - šeit neredzu nekādas robežas. Vēlos aicināt arī citus Latvijas uzņēmumus būt aktīviem un uzrunāt savam uzņēmumam vai produktiem atbilstošus sadarbības partnerus un veidot lieliskus kopprojektus. Mēs noteikti turpināsim šāda veida sadarbību, jo redzam, ka tā tiešām nes atdevi un arī pircēji to novērtē," aicina "Pure Chocolate" valdes priekšsēdētājs.

Par "Pure Chocolate"

SIA "Pure Chocolate" ir dibināts 2007.gadā un šobrīd ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais šokolādes ražošanas uzņēmums Latvijā. Galvenie uzņēmuma produkti ir ekskluzīvas šokolādes trifeles, kas izgatavotas no augstākās kvalitātes beļģu šokolādes "Belcolade", izmantojot dabīgus ogu un augļu pildījumus, un dekorus. Uzņēmuma apgrozījums 2013.gadā sasniedza 2,04 miljonus latu.

SIA ''Pure Chocolate''

x

Paroles atgadināšana