Viedokļi E-Polā

Kā man riebjas šie no valsts budžeta apmaksātie ekonomikas sildītāji

Anderss Beverens, AgroPols
27.05.2020

“Skaidrs, ka publiskajā sektorā algas šobrīd netiek grieztas, un tās visdrīzāk nākamā gada otrajā pusē vēl tiks celtas, lai šī nauda grozītos ekonomikā. Un skaidrs, ka mēs diezgan ilgi būsim spiesti dzīvot ar augstu budžeta deficītu un aizņemties naudu,” RīgaTV 24 raidījumā “Kārtības Rullis” par ekonomikas sildīšanu, paaugstinot algas publiskajā sektorā – arī skolotājiem un ārstiem, sacīja Eiropas Parlamenta deputāts (A/P!) Ivars Ijabs.

Kā man patīk šie ekonomikas sildītāji, audzējot izdevumus valsts budžeta naudas dzīvojošo ļaužu algošanai uz aizņemtas naudas rēķina!!!! Neko viņi nav mācījušies no Lēmana laika krīzes... Tam pusmiljonam reālajā ekonomikā privātajā sektorā strādājošajiem jānopelna nauda gan sev, gan "sildītājiem", gan vēlāk parādu apkalpošanai un atdošanai. Un to atļaujas pļurkstēt teorētiski "progresīvās" un liberālās "APARistu" grupas ideoloģiskais profesors. 
 
Ja viņam tik baigi gribas no valsts budžeta izmaksāt sildīšanas algas - lai tad piedāvā maksāt piemaksas arī visam privātajam sektoram, vismaz nekropļos iekšējo darba tirgu.
Un vēl - kā likums, šādas "idejas" pauž tikai cilvēki, kas paši tādā vai citā veidā barojas no valsts budžeta...

AgroPols

x

Paroles atgadināšana