Mskj

Izraēlas prakse ir plašākā Pfizer vakcīnas reālā pārbaude

Anderss Beverens, AgroPols
08.04.2021

Iespējams, tieši šī ir plašākā Pfizer vakcīnas reālā pārbaude.
 
Izraēlā vairāk kā 20% iedzīvotāji savakcinēti ar Pfizer.
Veselības ministrija ceturtdien, 14. janvārī, publiskojusi datus par cilvēku organismu reakcijām. Tie parāda, ka no gandrīz 2 miljoniem vakcinēto cilvēku tikai 1127 cilvēki iesniedza ziņojumus par piedzīvotām blakusparādību gadījumu, no kurām lielākā daļa nav bijušas nozīmīgas.
 
Visbiežāk ziņotās blakusparādības bija vājums, reibonis, galvassāpes un drudzis, 293 gadījumos bija vairāki no šiem simptomiem. Vēl 307 cilvēki ziņoja par lokalizētiem simptomiem injekcijas ievadīšanas laikā, piemēram, sāpēm, kustību ierobežojumiem, pietūkumu un apsārtumu.
 
Visnopietnākās reakcijas bija 13 ziņotie Bella paralīzes gadījumi- īslaicīgs sejas muskuļu vājums vai paralīze. Trīs cilvēki ziņoja par rūgtu metāla garšu mutē, 2 cilvēkiem bija apgrūtināta elpošana un viena persona noģība.
 
Īsi sakot, kaut kādas ziņotas blakusparādības, ar nevienu nāves gadījumu, ir tikušas novērotas 0,5 promillēs (0,05 procentos , vai vienā no 2000) gadījumu.
Turpat rakstā var palasīt par dramatisku saslimšanas riska samazināšanos 2 nedēļas (bet neko agrāk) jau pēc pirmās vakcīnas devas saņemšanas.
 
P.S> Un šis ir veids, kā šo ziņu pasniedz RU informācijas kanāls. Jau virsraksts ir ko vērts...  " ЛИЦЕВОЙ ПАРАЛИЧ ПОСЛЕ ВАКЦИНЫ PFIZER: "УКОЛ СМЕРТИ" ПОЛУЧИЛ НОВУЮ "ПОБОЧКУ" В ИЗРАИЛЕ" 
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana