Mskj

IHTAMNET VYVSJOVRJOTE jaunā sērija

Anderss Beverens, AgroPols
27.01.2021

IHTAMNET VYVSJOVRJOTE jaunā sērija.
RUlandes valsts Pasaules sporta tiesā 2020.gada 17.decembrī tika atzīta par krāpnieci antidopinga lietā. Tika atzīts, ka pat vēl 2018.-2019. gados valsts veica manipulācijas ar dopinga analīžu laboratorijas datu bāzi, lai slēptu dopinga lietošanas faktus.
Jau toreiz rakstīju, ka RU svin uzvaru un nevis atzīst savu vainu un ir gatava mainīties.
 
Tāda pat reakcija bija pēc pilnā sprieduma publicēšanas pirms 10 dienām.
 
Pirmdien RU antidopinga aģentūra publicēja ziņu, ka tā atsakās pārsūdzēt Pasaules sporta tiesas spriedumu.
 
Bet, lai būtu skaidrs, ka nekas nav mainījies, līdz ar šo pašu paziņojumu, RUSADA nopublicēja savu oficiālu komentāru.
 
Aizraujoša lasāmviela.
Visa esence teikumā: "Kā RUSADA jau paziņoja, tā stingri nepiekrīt secinājumiem, kas ietverti CAS lēmumā par it kā notikušo
manipulāciju ar datiem, uz kuriem, pēc RUSADA domām, balstās uz kļūdainu un neobjektīvu faktu novērtējumu, un WADA tos nav pierādījusi."
 
Vienkārši - kārtējais apliecinājums pozīcijai: "Jūs visi melojat. Visa pasaule rusofobi. Mēs labi. Mūs apmelo. Taisnību neatrast"
Bet, tā kā tiesa ir atzinusi, ka WADA nav taisnība tik daudzos punktos (ir vesels uzskaitījums), tad , nu labi..., nepārsūdzēsim.
Nekas šajā valstī un tās dopinga piesegšanas sistēmā nemainīsies. Jo šo komentāru sagatavojis neviens cits, kā RU Antidopinga aģentūra. Kura joprojām saka, ka nekas taču nebija. IHTAMNET VYVSJOVRJOTE
Apofeoze pozīcijai:
"Pils nav mana"
"Viņš no valsts izbrauca bez saindēšanas pazīmēm"
"MH-17 notrieca UA armija"
"Kartveli uzbruka osetīniem Sakartvelā",
....
To jāatceras vienmēr, kad kāds dzird kādu apgalvojumu no jelkura kremlina - dabā viss noteikti ir pavisam citādi, nekā saka kremlins, vienalga, vai tas ir no turienes, vai tas ir vietējais... .

AgroPols

x

Paroles atgadināšana