Mskj

Mskjas fīrers pasaulei izsaka ultimātu

Anderss Beverens, AgroPols
27.01.2021

RUlandes fīrers pasaulei izsaka ultimātu
 
Lūk, tapa skaidrs, kāpēc kungs tik steidzīgi bija sadomājis izteikties Davosas virtuālajā forumā:
"Mēģinājumi vainot citas valstis iekšējās problēmās palielina vienpusējas militārā spēka izmantošanas risku..
Tirdzniecības barjeru izmantošana, nelikumīgas sankcijas, finanšu, tehnoloģiju, informācijas sfēru ierobežošana - šāda spēle bez noteikumiem kritiski palielina vienpusējas militārā spēka izmantošanas riskus. Lūk, kur ir briesmas."
 
"Mēs jūtam, ka ārpolitikas propagandas retorikas pakāpe pieaug. Var sagaidīt, ka praktisko darbību raksturs kļūs agresīvāks, ieskaitot spiedienu uz tām valstīm, kuras nepiekrīt būt paklausīgu, kontrolētu pavadoņu lomā."
 
Tā kā patiesībā pasaulē pašlaik faktiski ir tikai 3 valstis, attiecībā pret kurām ir šāds ierobežojumu spiediens - Koreja, Irāna un Mskja, tad ir skaidrs, ko puisis vēlējās pateikt -
"Neaizskariet mūs. Ļaujiet mums indēt, ko vēlamies, ļaujiet mums okupēt un anektēt ko vēlamies, ļaujiet mums izrēķināties ar varas oponentiem, kā vēlamies." 
Tāda ir skaidra ziņa. Citu no šeit teiktā nolasīt nevar.
 
Un visa viņa 40 minūšu runa bija tikai tāpēc, lai pasaulei nodotu šo ziņu: "Ļaujiet mums būt Krievijai - autoritārai, slepkavnieciskai, impēriskai. Un neiedomājieties mums traucēt, bet neiedomājieties arī atteikties no sadarbības ar mums!"
 
Pilnais runas ieraksts Kremļa lapā:

AgroPols

x

Paroles atgadināšana