Mskj

Ko nozīmē autoritāri centralizēta vara. Mskjas režīma izpildījums

Anderss Beverens, AgroPols
02.02.2021

Šis vienkārši vēsturei - fakta konstatācijai.
 
Kā apliecinājums, ko nozīmē autoritāri centralizēta vara. Kad vienā gadījumā krimināllietu vienkārši var neierosināt- kad cilvēks vienkārši slepkavības procesā izdzīvo. Un otrā gadījumā - viņu, pilnīgi atbilstīgi likuma burtam, tas pats režīms ieliek cietumā, jo formāli viņš patiešām 3,5 mēnešus par ātru izrakstījās no slimnīcas (vai 4 mēnešus par vēlu atbrauca uz savu mājas valsti). lai atlikušajos 3,25 mēnešos 6 reizes formāli neattaisnojamu iemeslu dēļ neaizietu uz savas valsts policijas iecirkni atzīmēties, saskaņā ar noteikumiem par vēl spēkā esoša nosacīta soda ar pārbaudes laiku izciešanas noteikumiem.
Formāli viņš cietumā šodien tiek ielikts pareizi, saskaņā ar formāli tiesiskas valsts noteikumiem. Ja mēs paņemam tikai šo epizodi.
 
Bet pasaulei faktiski nav iespēju pateikt, ka jāskatās plašāk par šo vienu soda izciešanas epizodi.
 
Un večuks palmā ar 1550 kokosiem padusē turpina rullēt. Saskaņā ar sevis izveidotās varas vertikāles tiesiskās valsts principiem. Un neviens no valdošās elites pret to neiepīkstas. NEVIENS!!!
 
Bet tauta .... Jā, ir 7200 aizturētu un tagad tiesājamo par svētdienas ielu gājieniem. Un arī viņus varēs tiesāt saskaņā ar tiesiskas valsts noteikumiem - viņi pārkāpa likumā noteiktos pulcēšanās noteikumus plus paplašināja pandēmijas izplatīšanās riskus. Un, ja izmeklētāji būs gudri, viņi vēl sarēķinās un matemātiski pierādīs saslimstības pieaugumu un ar to nodarītos zaudējumus, un tad vēl...
 
Bet vienalga - tikai 7200.... Pēc aizturēšanas praksē novērotajiem normatīviem, ka aizturēto skaits šādos pasākumos ir no 2-5 %, varam lēst, ka ielās izgāja kopumā aptuveni 140-200 K cilvēku. ~ 0,15 % no valsts pieaugušo kopuma.
Faktiski redzam otru BY procesu. Es pat nezinu, vai kādu no viņiem var nosaukt par sliktāku.
 
Domāju, ka vismaz līdz septembrim ANAVALam būs noteikti jānosēž cietumā par šo lietu. Pa šo laiku viņu papildus notiesās uz vēl 3-5 gadiem par cieņas aizskaršanu saistībā ar pagājušā gada aizvainotā veterāna lietu. Bet vispār visticamāk, ka mums vienkārši jāsamierinās, ka līdzās notiek koreizācija uz vismaz kādu piecgadi, ja ne desmitgadi. Tā tauta pati sev to nopelnīja. Tajā skaitā pieļaujot iekšējā karaspēka tā sauktās Gvardes izskatā izveidošanu ~ 300-350K vīru aktīvajā sastāvā. Iekšējais karaspēks- kura mērķobjekts ir sava tauta.
 
Ir tikai viens ceļš paātrināt kādas pārmaiņas- pārstāt pirkt no turienes naftu un gāzi. Un slāpekli un kāliju un tēraudu. Asi un noteikti. Bez čīkstēšanas par mūsu sabiedrību mirklīgajiem zaudējumiem.
 
Vienkārši pašlaik notiek reāls mūsdienu karš. Karš par cilvēka tiesībām uz brīvību un demokrātisku sabiedrību. Karš, kas pilnīgi atklāti sākās 08.08.08. Un pilnīgi jaunu dimensiju ieguva 2014. gadā, Soču Olimpiādes laikā. Šis ir laiks pēc Minhenes un pirms Francijas.
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana