Mskj

Latvijā Krievijas televīzijas kanālu slēgšanu sauc par “patvaļu”

Anderss Beverens, AgroPols
11.02.2021

Ar šādu skaļu virsrakstu Mskjas lielākajā ziņu portālā Lenta citēts Saeimas deputāta no Saskaņas Agešina savas partijas vārdā paziņojums. 
 
  
Pat ja Saskaņas ne tas muļķākais runasvīrs Agešins tā tieši nedomāja, viņa izteikumi ir tieši izmantoti kā kremlinu uzbrukuma instruments mūsu valstij.
Viņa paziņojuma būtība: "Pandēmija liek Latvijas iedzīvotājiem arvien vairāk laika pavadīt mājās, bet Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome pēkšņi atņem daudzus iecienītākos TV kanālus, kurus skatās simtiem tūkstošu skatītāju. Šāds lēmums paaugstina psiholoģiskā diskomforta un depresijas līmeni sabiedrībā un provocē cilvēkos emocionālu stresu. Padomes vadība savai rīcībai nekādus paskaidrojumus nesniedz. Pat tad, ja Krievijas televīzijas kanālu slēgšanu izraisa kādas autortiesību problēmas vai citi pārkāpumi, veiktie administratīvie pasākumi šķiet patvaļīgi."
 
Ne Agešins, ne pati RU valsts propaganda, protams, nepastāsta, ka televīzijas programmās joprojām ir krievu valodā raidoši kanāli. Ka no apraides ir izslēgti tikai fašistiski autoritārā režīma valstiski finansētie un citādi kontrolētie propagandas kanāli, kas cita starpā sludina naidu un neiecietību vismaz pret UA tautu un valsti , kā arī nepārprotami tiek izmantoti par instrumentu ideoloģiskajā cīņā pret RU civilizācijas tradīcijām svešajām Eiropas liberālās demokrātijas vērtībām.
 
Saskaņa un Kremlini - atceramies šo vēl 2021. gadā aktuālo saikni.
 
Un nav jau Agešins vientulis: ir vēl arī LKS (Latvijas krievu savienība) ar Miroslavu Mitrofanovu.  Kurš šo pasākumu nosaucis par "valodniecisku cūcību". 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana