Mskj

Akopovs: "Pēc Hersonas Krievijai būs jāatbild uz savas vēstures nolādēto jautājumu"

Anderss Beverens, AgroPols
12.11.2022

Ir ļaudis., kas mirkli pa mirklim tā kā aizmirst, tā kā nesaprot Mskjas kara mērķus UA teritorijā. Vai izliekas par tādiem. Tādu vai citu iemeslu dēļ.
P.Akopovs ir turienes varas pozīcijas destilators. Viņš pastāsta nesaprotošajiem.
Arī šis raksts vēlreiz uzlika galdā skaidri un nepārprotami kaimiņvalsts politiskās vadības un lielā tautas vairākuma izpratni par savu vietu pasaulē un šajā karā.

It kā tikai viens no RUlandes kodolpundura propagandistiem. Tomēr nē - tas ir viens no patstāvīgi strādājošiem režīma ideoloģijas paudējiem un skaidrotājiem. Būtības un mērķu skaidrotājiem un sistēmiskiem atklājējiem. Šodien jauns gabals. Centrālā medijā RIA Novosti "Pēc Hersonas Krievijai būs jāatbild uz savas vēstures nolādēto jautājumu" https://ej.uz/3qhs

No vienas puses- tas ir raksts mierinājums RUlandes impērpatriotiem - sak, nekāda nodevība nav notikusi, šefs zina, ko dara. Bet vienlaikus tas ir kara pašreizējās ideoloģijas - stratēģiskās un taktiskās - interpretācijas raksts.

Izvilkumam tikai dažas rindkopas: 

"Putins nekad nepiekritīs "apkaunojošam mieram" ne ar Ukrainu, ne ar Rietumiem. Šī gada 24. februārī tika izdarīta vēsturiska izvēle, tika šķērsots Rubikons, pēc kura Krievija var iet tikai uz priekšu. Klūpot, pieļaujot kļūdas, caurlaižot sitienus, koncentrējoties, pat uz laiku taktiski atkāpjoties, bet stratēģiski virzoties tikai uz priekšu. Šīs kustības ātrums var būt dažāds – tas ir atkarīgs no mūsu pūlēm, no ārējās pretestības un no globālās situācijas. 

Arī vārdi, ko mūsu Ārlietu ministrija un pat Putins runā sabiedrībai, var būt dažādi – un pat ļoti miermīlīgi, bet tajā pašā laikā tie kalpo ļoti konkrētiem taktiskiem mērķiem. Neaizvietojot un noteikti neatceļot stratēģisko mērķi, kas ir kristāldzidrs.

Krievija atgriežas pie sevis – gan teritoriālā, gan garīgā, gan ideoloģiskā nozīmē. Agrākās Ukrainas vairs nav – un nākotnes Krievijas vēstures lappusēs jau ir cita Krievija. Ne tikai ar Doņecku un Hersonu, bet arī ar Novorosiju un Malorosiju. Un ar no Rietumu rokām izrauto pārējo Ukrainu, kas nekad vairs nebūs ne Anti-Krievija, ne "alternatīvā Krievija". Tam var patraucēt tikai viens - šķelšanās un nemieri pašā Krievijā, tas ir, šaubas par mūsu uzvaru un to, ka Putins grib un var pie tās novest." 

Skaidri un tieši. Pašā centrālajā valsts ziņu aģentūras lentē. Tur ir vēl virkne citu pērļu, tostarp faktiska atzīšanās, ka bez impēriskā ekspansionisma šai RUlandei vispār vēl nav nekādas ideoloģijas, ka ... , ka ...

Vienā teikumā - kamēr šī valsts netiks sakauta karā kā Vācija un Japāna 1945. gadā, tā līdz ar visu savas tautas vairākumu paliks agresijas drauds visai savai apkārtējai telpai vismaz, bet ne tikai...

Atcerēsimies Akopova programmatiskos rakstus

  • pirms 2 gadiem "TAS IR VISAS KRIEVU CIVILIZĀCIJAS KĀ TĀDAS DZĪVES STRATĒĢIJAS PAMATS" https://ej.uz/639b
  • pirms 1,5, gadiem "Krievijas un Ukrainas atkalapvienošanās būs Atlantijas laikmeta beigu simbols" https://ej.uz/xrsf
  • šogad 26. februārī "Krievijas un jaunās pasaules iestāšanās" https://ej.uz/w6oh
  • Ir vēl arī citi, par kuriem šeit rakstīju, bet ne par to stāsts...

AgroPols

x

Paroles atgadināšana