Mskj

Mskja guvusi nelielu ārpolitisku uzvaru

Anderss Beverens, AgroPols
21.12.2020

Гамалеи и AstraZeneca apvienojušies pret COVID-19


Mskja guvusi nelielu ārpolitisku uzvaru.
 
Jo ar šo aktu ir iespēja demonstrēt 2 lietas:
- RU nav starptautiskā izolācijā, un lielas Rietumu firmas sadarbojas ar RU valsts struktūrām, jo nevajag aizmirst, ka memoranda RU puse ir pilnībā režīma kontrolēta struktūra.
- satrunējusī Rietumu zinātne tomēr nespēj vienatnē atrisināt cilvēces reālās glābšanas izaicinājumus, un tai pēc palīdzības ir jāvēršas pie RU, kura PIRMĀ PASAULĒ (to piebilst nav aizmirsts) ir reģistrējusi anti-COVIOID vakcīnu.
 
Papildus ir iespēja šo ziņu likt ziņu lentu par RU prezidenta darbību augšpusē, jo miljonu cilvēku potenciāla izglābšana noteikti ir nozīmīgāka par kāda dīvaina režīma pretinieka nogalināšanas mēģinājumu.
 
Vienlaikus ir 2 citas lietas, par ko publiski vēl nerunā:
- ar šo aktu tiek atzīts, ka SputnikV vakcīna nav konkurētspējīga ar citām tirgū pašlaik ienākošajām vakcīnām, un ir vajadzīgi palīgspēki. Un nav pat svarīgi, vai nespējas iemesls ir nepietiekama mikrobioloģiskā efektivitāte, ko parādījuši testi, vai iemesls vienkārši ir tehnoloģiskās ražošanas jaudas, kas RU izrādījušās dramatiski nepietiekamas plašai iziešanai tirgū, vai iemesls ir citvalstu boikots RU izstrādājumam valstiskās izcelsmes dēļ. Patiesībā vien laikus tiek pateikts, ka arī Astra Zeneca nav konkurētspējīga. Visticamāk, pirmā no nosauktajiem iemesliem dēļ.
- jauna vakcīna nozīmē vismaz jaunus klīniskos izmēģinājumus. Tajā skaitā arī tā sauktās trešās pakāpes izmēģinājumus. Kas nozīmē, ka laika izteiksmē šī vakcīna reģistrēšanai atļaujai nonākt tirgū varēs parādīties ne agrāk kā pēc mēnešiem 3. Patiesībā - drīzāk, pēc 3-6 mēnešiem.
 
Pat, ja šis ir humānas un tehnoloģiskas sadarbības dokuments, patiesībā šajos apstākļos tas pilda ārpolitikas procesa demonstratora lomu - starptautiskās izolācijas procesa ledlauža funkciju.
SLAVA ASTRA ZENECA!

AgroPols

x

Paroles atgadināšana