Mskj

RU trillera turpinājums: FDD visu noliedz, bet D.Peskovs atbalsta domu par jaunu valsts nodevības paveidu

Anderss Beverens, AgroPols
22.12.2020

RU trillera turpinājums: FDD visu noliedz, bet D.Peskovs atbalsta domu par jaunu valsts nodevības paveidu
 
Arī RU valsts struktūras sāk reaģēt uz šodien publicēto jau pagājušajā nedēļā notikušos sarunu starp ANAVu un viņa slepkavības mēģinājuma līdzdalībnieku.
 
FDD visai sagaidāmi sarunas faktu noliedz un nosauc to par viltojumu.
 
Viņu aizstāvībā 4 atslēgas tēzes:
1) "Opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija veiktā izmeklēšana par iespējamo FDD virsnieku līdzdalību viņa saindēšanā ir provokācija - tam jāiesēj neuzticība ar melu un izaicinoša likumpārkāpuma radīšanas pieskaņu
2) To nebija iespējams veikt bez Rietumu izlūkdienestu atbalsta- par autoru (vai kaut vai līdzatbildīgo) tiek pasludināti valsts varas svētās cīņas pretinieki - naidnieku specdienesti, tam jārada naidu pret ziņas saturu vispār.
3) Navaļnija publicētais iespējamās sarunas ar izlūkošanas virsnieku ieraksts ir viltojums, paziņoja FDD. Abonenta numura aizstāšanas metodes izmantošana ir plaši pazīstama ārvalstu specdienestu tehnika, iepriekš ne vienu vien reizi pārbaudīta pretkrieviskajās darbībās - tiek norādīts uz rietumu specdienestu izmantoto melu ražošanas tehnoloģiju.
4) Šajā sakarā ir organizēta pārbaude, kuras rezultātā tiks sniegts procesuālais novērtējums- tiek aizstiepts laiks.
 
Tiktāl viss skaidrs.
Bet gandrīz vienlaikus publicēta arī cita ziņa, kuras autors ir pats D.Peskovs. Viņš paziņoja, ka:
"Uzņēmēja Oļega Deripaskas priekšlikums juridiski pielīdzināt pretkrievisko sankciju provocēšanu valsts nodevībai ir aktuāls un ir pelnījis uzmanību, taču līdz šim Kremlis vēl nav izstrādājis konkrētu nostāju šajā jautājumā."
 
Deripaska dažas stundas agrāk bija publicējis rosinošu domu https://t.me/olegderipaska/167:
"To pilsoņu rīcību, kuri tieši vai netieši izsauc sankcijas pret Krievijas fiziskām vai juridiskām personām, varbūt ir diezgan loģiski kvalificēt kā Tēvzemes nodevību ​​ar attiecīgām sekām..., - Starp citu, sen jau bija nepieciešams šajā daļā grozīt Krievijas Federācijas Kriminālkodeksu "
 
Bet Peskovs dažu stundu laikā paguva saprast, ka gan prezidents, gan deputāti to jau ir sadzirdējuši.
 
Vienkārši atcerēsimies, ka ANAVALs uzstājās arī EParlamentā un cita starpā tur runāja arī par sankcijām pret RU pilsoņiem...
 
Bet tikām agrākais NTV žurnālists Aleksejs Pivovarovs no YT kanāla Redakcijia veica savu izmeklēšanu - par to, kā tika veikta šī izmeklēšana - nu jā, tāds kalamburs mazliet sanāk...
 
Savukārt, žurnāls The lancet publicējis zinātnisku rakstu par ANAVa saindēšanas diagnostiku un ārstēšanu
 
 
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana