UA/Mskja

Tomēr pasaules civilizācijas saglabāšanas vārdā nav cita ceļa, ka slimās žurkas noizolēties

Anderss Beverens, AgroPols
23.01.2024

Lieliskais UA žurnālists Romāns savā sižetā parādījis visu ANO farss. Kas ar katru kara mēnesi atklājas arvien spilgtāk.
 
ANO DP joprojām pastāvīgā locekle Mskja no ANO tribīnes pasludina, ka "UA tauta beidzot sāk saprast, kas ir viņu patiesais ienaidnieks, un kas.... Un ka UA tautas interešu karā ar Mskju nav bijis un nav...
Ir tikai anglosakšu intereses.... "
 
Un viņiem joprojām ir iespēja to runāt. Stāstīt, ka pie kara vainīgi UA, ka pie cilvēku nāvēm vainīgi viņi, jo viņi nepadodas. Ka vainīgi ir visi tie, kas palīdz UA, tostarp ar bruņojumu. Ka..., ka....
Un pēc viņu pieprasījuma pat sasauc speciālu DP sēdi.
Bet juristi eksperti spēj tik pastāstīt, ka izejas no šādas situācijas nav...
Tad kāpēc mums šāda ANO???
 
Nu labi, ANO... Tur tiešām laikam ir juridisks stupceļš - pat likvidēt šo organizāciju un dibināt jaunu tā īsti nevar.
 
Bet tepat mūsmājās?
Mēs joprojām vēl strīdamies, vai vajadzētu pārtraukt RU graudu tranzītu. Stāstām, ka nav likumiska pamata to aizliegt - bet kurš var piespiest kādu LV komersantu slēgt līgumu ar agresorvalsti apkalpojošu kompāniju par viņu naudas pumpīša uzturēšanu. Pie kam skaidri zinot, ka vēl gads vai divi, un šī urdziņa tāpat aizvērsies.
 
Mūsu pilsoņi un uzņēmumi tikmēr turpina slēgt līgumus ar INTERGAZ un LPG (Latvijas propāna gāze) par piezīšanos tās pašas Mskjas citam naudas pumpītim-sašķidrinātajai naftas gāzei LPG. Izliekoties neredzam, ka SIA “Intergaz” patiesais labuma guvējs ir Rashid Sardarov no Mskjas. Un izliekoties noticam, ka Makarovs un viņa sabiedrotie patiešām ir aizgājuši no LPG.
 
Izrādās, ka daudzi no mums praksē vienkārši esam kolaboranti...
Sākot ar politiķiem. Un iekļaujot daudzas no mūsu mājsaimniecībām, uzņēmumiem, pašvaldībām un valsts organizācijām...
 
Kad noklausies šādu Lavrova retoriku, saproti, ka Mskjas valsts un tajā dzīvojošā sabiedrība patiesībā nav cilvēku sabiedrība. Tā ir kā ar trakumsērgu slima žurka. Kura ir vai nu jānogalina (kas nav un nevar būt iespējams). Vai cieši jāizolē.
Jo tas organisms ir sabiedrības paaudzēs izkopta necivilizācija mūsu šodienas mēģinājumos runāt par civilizāciju. Kuram nav pilnīgi nekā cita kopēja ar mums, ka vien robeža un to šķērsojošās gaisa masas. Varētu teikt- kroplis. Bet nē, tas nav kroplis, tā ir daudzu gadsimtu laikā izkopta sabiedrības tīršķirne. Un tieši tie daži šīs sabiedrības indivīdi, kas domā un uzvedas atšķirīgi, patiesībā ir kropļi šajā sabiedrībā - viņi ir novirzes no izkoptās šķirnes indivīdu kopuma.
 
Un ir pilnīgi bezjēga mēģināt analizēt šīs "žurkas" uzvedību no civilizācijas attīstības likumsakarību aspekta. Ir kļūda pieļaut iespēju, ka tur vēl dzīvo kaut kāda "labās tautas" daļa, kurai dažādi apstākļi neļauj būt labiem un virzīt savu teritoriju pa "patiesas civilizācijas" attīstības vektora trajektoriju.
 
Man ir pat žēl tos cilvēkus, kas ir piedzimuši Mskjas pilsonībā un kuru vecāki formāli ir turienieši un kuri tomēr nevēlas dzīvot pēc šīs žurkas likumiem. Tas tiešām ir diezgan traki pilnībā pazaudēt savas bioloģiskās un kultūras saknes. Saprast, ka tās ir neglābjami sapuvušas.
 
Tomēr pasaules civilizācijas saglabāšanas vārdā nav cita ceļa, ka pilnībā no šīs žurkas noizolēties. Arī saimnieciski.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana