Pasaule

BY konkrētā kauja - 26.oktobrī sāktais vispārējais streiks - zaudēta, tomēr cīņa turpinās

Anderss Beverens, AgroPols
03.11.2020

BY konkrētā kauja - 26.oktobrī sāktais vispārējais streiks - zaudēta, tomēr cīņa turpinās.
 
Šodienas ziņas no BY neko par būtiskām pārmaiņām "frontē" nestāsta. Tauta joprojām nepārtrauc nevardarbīgu cīņu. Un režīms joprojām pauž pārliecību par savu visvarenību.
To stiprina arī, piemēram Vatikāns. Kurš atļauj savam sūtnim iesniegt tarakānam savu akreditācijas rakstu, atzīstot šo personāžu par tiesīgu pārstāvēt savu valsti kā vadītājam. Neraugoties uz to, ka režīms neielaida savā valstī atgriezties BY katoļu līderi no viņa izbraukuma uz PL. Fenomenāla pazemība fašisma priekšā. Kā Romā starpkaru periodā vienošanās starp katoļu pāvestu un Musolīni. Pārsteidz Japānas jaunā vēstnieka līdzdalība šajā pašā darbībā. Un kompānija viņiem vienkārši lieliski pielasīta - Venecuēlas, Sīrijas, Turcijas, Ziemeļkorejas jaunie vēstnieki. Bez komentāriem.
 
Turēsim īkšķīšus lai vismaz viena no stratēģijām nestu uzvaru:
- valsts ekonomiskās varas drupināšana caur streiku attīstību- tas ir īsākais (ātrākais) uzvarošais ceļš;
- demonstrāciju un ielu gājienu pretstāves vismaz turpināšana, ja ne koncentrēta pastiprināšanās - 2 mēnešus, 3 mēnešus, kaut gadu ilga.
 
Mēs varam tikai boikotēt BY ekonomiku. Un skaidri strādāt vismaz uz hokeja čempionāta atcelšanu tarakāna režīma ietvaros. PČ nedrīkst notikt fašistiskas huntas pārvaldītā valstī, kas karo pret savu tautu!
 
Ticu, ka mūsu premjeram pietiks rakstura un mūsu sporta un ārlietu politiķiem pietiks jaudas to izskaidrot pasaulei, arī kaismīgajam RU un BY atbalstītājam R.Fāzelam.
 

AgroPols

x

Paroles atgadināšana