Teritoriju pārvaldība

Nosaka samaksu par paziņota mēslošanas līdzekļa vai substrāta iekļaušanu Atzīto mēslošanas līdzekļu un substrātu sarakstā

Dagnija Muceniece, LR Zemkopības ministrija (ZM)
15.12.2015

Otrdien, 15. decembrī, valdība pieņēma grozījumus MK 2012. gada 10. jūlija noteikumos Nr.493 „Valsts augu aizsardzības dienesta maksas pakalpojumu cenrādis”, ietverot samaksu par novērtējuma sagatavošanu lēmuma pieņemšanai par paziņota mēslošanas līdzekļa vai substrāta iekļaušanu Mēslošanas līdzekļu reģistra atzīto mēslošanas līdzekļu un substrātu sarakstā. Par vienu mēslošanas līdzekli vai substrātu paredzēta maksa 71,14 eiro apmērā.

Maksa par mēslošanas līdzekli vai substrātu attiecas uz mēslošanas līdzekļu un substrātu ražotājiem un ievedējiem. Jaunais izcenojums par mēslošanas līdzekļu un substrātu savstarpējo atzīšanu attiecināms uz uzņēmumiem, kas attiecīgo mēslošanas līdzekli un substrātu tirgo citā ES dalībvalstī, Eiropas Ekonomiskās zonas dalībvalstī vai Turcijā un vēlas šo produktu laist apgrozībā Latvijas tirgū.

Noteikumi stāsies spēkā pēc to publicēšanas oficiālā izdevuma „Latvijas Vēstnesis” mājaslapā www.vestnesis.lv . Plašāka informācija par ministru kabineta noteikumiem pieejama MK mājas lapā.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana