Zināšanas saimniekošanai

Lauksaimniecības tehnikas rudens gadatirgus Jelgavā

Preses relīze, Leta-Nozare
06.10.2009

No 8. līdz 11.oktobrim, Jelgavā Rubeņu ceļā 46c, notiks SIA Konekesko Latvija rīkotais lauksaimniecības tehnikas rudens gadatirgus, kuru apmeklēt aicināti lauku saimniecību īpašnieki un tehnikas interesenti.


No 8. līdz 11.oktobrim, Jelgavā Rubeņu ceļā 46c, notiks SIA Konekesko Latvija rīkotais lauksaimniecības tehnikas rudens gadatirgus, kuru apmeklēt aicināti lauku saimniecību īpašnieki un tehnikas interesenti.

Gadatirgus laikā būs iespēja apskatīt un izmēģināt jaunu un lietotu dažādu zīmolu lauksaimniecības tehniku: Claas, Massey Ferguson, Lemken u.c. SIA Konekesko Latvija šogad sācis attīstīt lietotas traktortehnikas tirdzniecību. SIA Konekesko Latvija valdes loceklis Valdis Dainis atzīst: "Lauksaimniekam tehnika ir vajadzīga, bet jauna ir dārga un tās iegādei dabūt kredītu ne vienmēr ir iespējams, tāpēc attīstām lietotas tehnikas tirgu, kas ir vairāk pa kabatai lielākajai daļai zemnieku. Lietotos traktorus un kombainus iepērkam no saimniekiem, kuri sava tehnikas parka modernizēšanas un jaudas palielināšanas nolūkā iegādājas no mums jaunu tehniku. Šajā gadījumā lietotā tehnika var būt arī kā pirmā iemaksa jaunas tehnikas iegādei. Turklāt šogad cenas tehnikai - tāpat kā daudziem citiem produktiem - ir kritušās, tāpēc šobrīd pirkt tehniku ir ļoti izdevīgi".

Tos, kuri izstādes laikā noslēgs pirkuma līgumu par tehnikas iegādi, gaida patīkams pārsteigums.. Pasākuma laikā notiks arī lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu izpārdošanas akcija "Nosauc savu cenu un mēs vienosimies!"

Pasākuma organizatori SIA Konekesko Latvija sadarbojas ar SIA Pohjola Finance, kas nodrošina līzingu vai aizdevumu lauksaimniecības tehnikas iegādei līdz pat 80% no cenas. "Šobrīd, kad jāsāk jau domāt par jauno sējas sezonu, interese par iespējām saņemt aizdevumu ir liela", stāsta "Pohjola Finance" pārdošanas daļas vadītājs Ģirts Vinters. "Par aizdevuma nodrošinājumu kalpo pati iegādājamā tehnika. Vispopulārākais šobrīd ir finansējums eiro valūtā, jo tam piemērotā gada kopējā procentu likme sastāda aptuveni 5%, kas ir ievērojami mazāk kā latu finansējumam". SIA "Pohjola Finance" kā lielas finanšu grupas dalībniecei ir pieejami salīdzinoši lētāki resursi, kas ļauj arī klientiem piedāvāt konkurētspējīgus pakalpojumu izcenojumus.

Kā jau gadatirgos ierasts, notiks arī dažādas atrakcijas, kurās apmeklētāji varēs nodemonstrēt savu veiklību, prasmīgi rīkojoties ar tehniku.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana