Zināšanas saimniekošanai

LIAA un uzņēmēju biznesa forums


15.12.2009, 10:00, Viesnīcā „Radison SAS Daugava” Rīgā, Kuģu ielā 24 Konferenču zālē „Lielupe”

LIAA un uzņēmēju biznesa forums

Forumā būs iespēja vienkopus iegūt informāciju par dažādiem valsts atbalsta veidiem uzņēmējdarbības veicināšanā un konkurētspējas celšanā, tai skaitā ES struktūrfondu programmām uzņēmējdarbībai.

Divpusējo tikšanos laikā esošie un topošie uzņēmēji nepastarpināti varēs saņemt konsultācijas un piedalīties diskusijās ar valsts atbalsta pakalpojumu sniedzējiem - LIAA darbiniekiem, kā arī tikties ar Lauku atbalsta dienesta, Latvijas garantiju aģentūras un Hipotēku un zemes bankas speciālistiem un gūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem par atbalsta programmām, ko administrē minētās iestādes.

Divu dienu laikā aktīvā dialogā ar valsts iestāžu pārstāvjiem uzņēmējiem būs iespējas soli pa solim izsekot līdzi pakalpojumiem, ko var saņemt sava uzņēmuma pilnam attīstības ciklam - sākot no biznesa idejas, uzņēmuma dibināšanas un attīstības līdz eksporta uzsākšanai un paplašināšanai.

Foruma laikā notiks arī ikgadējā tikšanās ar Latvijas ārējiem ekonomiskajiem pārstāvjiem, varēs uzzināt par eksporta iespējām prioritārajos ārvalstu tirgos, izvērtēt savas iespējas un gūt iedvesmu biznesa aktivitātēm.

Foruma programma.

Informācija

Aicinām līdz 2009. gada 7. decembrim pieteikties forumam un individuālajām tikšanām. Sīkāka informācija un pieteikšanās LIAA mājas lapā www.liaa.gov.lv

Atbildīgais
LIAA

Izziņas
LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa,
Tālrunis: 67039422

LR Ekonomikas ministrija (EM)

x

Paroles atgadināšana