Zināšanas saimniekošanai

Seminārs „MVU nedēļa 2010 Latvijā”


09.06.2010, 10:00, Dobele, Brīvības ielā 15, Dobeles novada pašvaldība 3.stāvs lielā zāle


Seminārā esošajiem un potenciālajiem uzņēmējiem tiks sniegta informācija par pieejamo valsts, Lauku atbalsta dienesta, Latvijas Darba devēju konfederācijas un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un paplašināšanai, kā arī par citiem uzņēmējdarbības veikšanai aktuāliem jautājumiem.

Dobeles seminārs būs jau trešais, kas tiek organizēts „Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu nedēļas” ietvaros. „Eiropas MVU nedēļas 2010” ietvaros Latvijā tiks organizēti 4 reģionālie semināri - Daugavpilī, Cēsīs, Dobelē un Ventspilī. Seminārus organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Darba kārtība: pieejama šeit .

Auditorija:

mazie un vidējie uzņēmumi (MVU) un potenciālie uzņēmēji.



Informācija

Detalizēta semināra dienas kārtība un pieteikuma veidlapa publicēta Ekonomikas ministrijas mājas lapā internetā www.em.gov.lv . Uzņēmēji un žurnālisti dalībai semināros aicināti pieteikties Ekonomikas ministrijā pa tālr. 67013099 vai 67013157, vai aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz e-pasta adresi: MVUnedela@em.gov.lv .


Reģistrācija semināram:


Visi interesenti dalībai semināros aicināti pieteikties Ekonomikas ministrijā pa tālr. 67013099 vai 67013157, vai aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to uz e-pasta adresi: MVUnedela@em.gov.lv . Dalība seminārā ir bez maksas.


LR Ekonomikas ministrija (EM)

x

Paroles atgadināšana