Zināšanas saimniekošanai

LAD informē par pieteikšanās termiņu valsts atbalsta pasākumā kredīta procentu daļējai dzēšanai

Lauku atbalsta dienests (LAD)
16.02.2011

Lauku atbalsta dienests (LAD) informē, ka 2011. gada 16. februārī stāsies spēkā Ministru kabineta noteikumi Nr.105 „Noteikumi par ikgadējo valsts atbalstu lauksaimniecībai un tā piešķiršanas kārtību” un aicina lauksaimniekus pieteikties atbalstam kredītprocentu daļējai dzēšanai.

Primāro lauksaimniecības produktu ražotāji un piena pārstrādes uzņēmumi līdz 2011. gada 1. martam LAD reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs var iesniegt pieteikumus atbalstam kredītprocentu daļējai dzēšanai.

Šo atbalstu var saņemt pretendenti, kuri nodarbojas ar primāro lauksaimniecības produktu ražošanu, ir saņēmuši ilgtermiņa kredītu vai finanšu līzingu investīcijām lauksaimnieciskās ražošanas būvju būvniecībai un to darbībai nepieciešamo iekārtu un aprīkojuma (arī programmatūras) iegādei, kā arī lauksaimniecībā izmantojamās zemes iegādei (izņemot jau subsidētās Latvijas Hipotēku un zemes bankas kreditēšanas programmas).

Savukārt atbalstu piena pārstrādes uzņēmumiem var saņemt uzņēmums, kuram piešķirts ilgtermiņa kredīts vai finanšu līzings investīcijām piena pārstrādes būvju būvniecībai un to darbībai nepieciešamo iekārtu un aprīkojuma (arī programmatūras) iegādei.

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana