Zināšanas saimniekošanai

LAD aicina iepazīties ar Elektroniskās pieteikšanās sistēmu

Lauku atbalsta dienests (LAD)
25.02.2011

Lauku atbalsta dienests (LAD) 2011. gada 2. martā Rīgā, Republikas laukumā 2, otrā stāva zālē organizē semināru "Lauku atbalsta dienesta elektroniskās pieteikšanās sistēmas iespējas un priekšrocības". Interesentus lūdzam izvēlēties sev piemērotāko laiku semināra apmeklēšanai  - no 10:00 līdz 12:30 vai arī no 13:30 līdz 16:00.

LAD Reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs no 28. februāra līdz 5. martam tiek organizētas atvērto durvju dienas, kuru laikā lauksaimniekiem tiks demonstrēta elektroniskā pieteikšanās sistēma un tās priekšrocības, kā arī sniegtas konsultācijas.

Šie pasākumi tiek rīkoti e-prasmju nedēļas ietvaros, kuru no 28. februāra līdz 5. martam organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Tās mērķis ir veicināt sabiedrības sekmīgu integrāciju e-pakalpojumos. Tradicionālās e-prasmju nedēļas ietvaros Eiropā, tagad arī Latvijā, marta pirmajā nedēļā cilvēki tiek iedrošināti izmantot elektroniskās vides priekšrocības.

Sīkāka informācija par pasākumu norises vietām visā Latvijā un laikiem pieejama mājas lapā www.eprasmes.lv sadaļā Pasākumu plāns.

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana