Zināšanas saimniekošanai

Aktuāla informācija lauksaimniekiem – „Latvijas krājbanka” klientiem

Dagnija Muceniece, LR Zemkopības ministrija (ZM)
29.11.2011

Zemkopības ministrija aicina lauksaimniekus nomainīt kontus AS „Latvijas krājbanka” uz kontiem kādā no citām bankām, lai Lauku atbalsta dienests (LAD) lauksaimniekiem varētu pārskaitīt platību maksājumus.

Jau ziņots, ka, pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmumu apturēt AS „Latvijas Krājbanka” finanšu pakalpojumu sniegšanu, Valsts kase līdz turpmākam paziņojumam nepieņems un neizpildīs maksājumu rīkojumus, kuros kā maksājuma saņēmēja konts būs norādīts AS „Latvijas Krājbanka” konta numurs.

Tādejādi no 22. novembra LAD neveic atbalsta maksājumus uz to klientu kontiem, kuri atvēri AS „Latvijas krājbanka”.

Lai netiktu aizkavēta 2011. gada platību maksājumu avansu saņemšana, LAD aicina klientus sniegt informāciju par mainīto bankas kontu.

Klientiem jāizpilda fiziskas vai juridiskas personas reģistrācijas veidlapa, atzīmējot, ka tiek veiktas izmaiņas klienta datos. Bez tam pie jaunā konta datiem jānorāda, vai tas būs pamatkonts, uz kuru LAD turpmāk pārskaitīs atbalsta maksājumus.

Veidlapas klienta datu maiņai pieejamas LAD mājas lapas www.lad.gov.lv sadaļā „LAD klientu reģistrācija”.

Aizpildītu un parakstītu iesniegumu jāiesniedz tuvākajā LAD reģionālajā lauksamniecības pārvaldē (RLP) vai jānosūta pa pastu.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana