Zināšanas saimniekošanai

PVD informē: No 2012. gada 15. marta līdz 2012. gada 15. oktobrim slēgta kravas transportlīdzekļu kustība caur kontroles punktu „Pāternieki”

Anna Joffe, Pārtikas un veterinārais dienests (PVD)
13.03.2012

Saskaņā ar saņemto informāciju no Baltkrievijas muitas dienesta par to, ka kontroles punktā „Grigorovščina” uz Baltkrievijas Republikas valsts robežas ar Latvijas Republiku laika periodā no šā gada 15. marta līdz 15. oktobrim notiks rekonstrukcijas darbi, pilnībā tiks slēgta kravas transportlīdzekļu kustība caur  kontroles punktu „Pāternieki”.

Kravas transportlīdzekļi, izņemot dzīvus dzīvniekus un kravas ar dzīvnieku izcelsmes produktiem, Latvijas Republikas – Baltkrievijas Republikas robežu turpmāk varēs šķērsot caur  kontroles punktu „Silene”.

Kontroles punkts „Silene”  ir atzīts pārtikas, fitosanitāro un nepārtikas kravu kontrolei.   Ņemot vērā radušos situāciju, no 15. marta Pārtikas un veterinārā dienesta kontrole kontroles punktā „Silene”  tiks veikta visu diennakti.

Lai Latvijas Republikā ievestu dzīvus dzīvniekus vai dzīvnieku izcelsmes produktus, lūdzam izvēlieties attiecīgi atzītu autoceļa kontroles punktu uz Latvijas – Krievijas  robežas – Terehovu vai Grebņevu (Terehova - atzīts kontroles punkts dzīvnieku izcelsmes produktu un zirgu ievešanai, Grebņeva - atzīts tikai dzīvnieku izcelsmes produktu ievešanai) vai kontroles punktus uz Lietuvas- Baltkrievijas   robežas (Medininkai - atzīts dzīvnieku izcelsmes produktu un visu sugu dzīvnieku ievešanai, Lavoriškes un Šalčininkai - atzīti dzīvnieku izcelsmes produktu ievešanai).

Papildus informējam, ka izmantojot dzelzceļa pārvadājumus, dzīvnieku izcelsmes produktus var ievest uz Latvijas – Baltkrievijas robežas caur atzīto kontroles punktu „Daugavpils”, bet uz Lietuvas- Baltkrievijas – izmantojot robežas kontroles punktu „Kena”.

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD)

x

Paroles atgadināšana