Zināšanas saimniekošanai

4. novembrī atklās Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centru

Ilze Vabole, AgroPols
31.10.2013

Darbu 2013. gada 4. novembrī sāks Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centrs, informēja ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece.

Klientu apkalpošanas centra apmeklētāji varēs saņemt informāciju par Zemkopības ministrijas un tās sešu padotības iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem; daudziem no tiem varēs iesniegt dokumentus gan papīra formātā, gan elektroniski. Klientu apkalpošanas centrā klientiem visu nepieciešamo informāciju par pasākumiem sniegs Lauku atbalsta dienesta (LAD) klientu apkalpošanas speciālisti.

Klientu apkalpošanas centrs atradīsies Rīgā, Republikas laukumā 2, 2. stāvā. Klienti to varēs apmeklēt pirmdienās no plkst.8.30 līdz plkst.18.00, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.8.30 līdz plkst.17.00, bet piektdienās no plkst.8.30 līdz plkst.16.00.

Klientu apkalpošanas centrā būs pieejami arī publiskie bezmaksas datori, kurus apmeklētāji varēs izmantot gan nozares aktuālās informācijas meklēšanai, gan dokumentu iesniegšanai elektroniski tiem pakalpojumiem, kurus var iesniegt Elektroniskajā pieteikšanās sistēmā (EPS). Līdztekus pieejamajiem LAD pakalpojumiem EPS, iesniegt varēs dokumentus arī astoņiem Lauksaimniecības datu centra pakalpojumiem.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana