Zināšanas saimniekošanai

Projektu iesniegumu pieņemšana pasākumam „Tūrisma aktivitāšu veicināšana”.


02.01.2014

No 2014. gada 2. janvāra līdz 2014. gada 31. janvārim tiek izsludināta projektu iesniegumu pieņemšana pasākumam „Tūrisma aktivitāšu veicināšana”. Kopējais pieejamais publiskais finansējums pasākumā ir 890 000 EUR.

Pasākuma mērķis ir veicināt nelauksaimnieciskās aktivitātes lauku teritorijā, attīstot un pilnveidojot lauku tūrismu un ar tūrismu  saistītos pakalpojumus un infrastruktūru. Tiks atbalstītas dažādas aktivitātes, piemēram, peldvietu labiekārtošana, atpūtas taku un tiltiņu, rotaļlaukumu, atrakciju, veloceliņu izveide un labiekārtošana, sporta laukumu un sporta un atpūtas būvju celtniecība, kas ietilpst esošā vai plānojamā tūrisma pakalpojumā u.c.

Pasākuma projektu īstenošanas beigu datums ir astoņi mēneši no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projektu iesniegumu apstiprināšanu.

Projekta iesnieguma veidlapa un apmācību tēmas ir atrodami mājas lapā www.lad.gov.lvsadaļā "ES atbalsts"

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs, Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centrā (Zemkopības ministrijas ēkas 2.stāva foajē, Republikas laukumā 2, Rīgā) vai elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu).

Pasākums tiek īstenots Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda Lauku attīstībai un Lauku attīstības programmas ietvaros.



Atbildīgais
LAD

Izziņas
Lauku attīstības daļa
Tālrunis: 67027873

Klientu apkalpošanas daļa
Tālrunis: 67095000

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana