Zināšanas saimniekošanai

Projektu iesniegumu pieņemšana pasākuma „Arodapmācības un informācijas pasākumi” apakšaktivitātei "Nozares speciālistu līmeņa mācību organizēšana"


02.01.2014

No 2014. gada 2. janvāra līdz 2014. gada 31. janvārim notiks projektu iesniegumu pieņemšana pasākumam „Arodapmācības un informācijas pasākumi” apakšaktivitātei "Nozares speciālistu līmeņa mācību organizēšana" ar publisko finansējumu 540 000 EUR apmērā.

Pasākuma mērķis ir nodrošināt pieejamu arodapmācību, lai veidotu izpratni par lauksaimniecības vides aspektiem un nodrošinātu videi draudzīgu lauksaimniecības attīstību, ilgtspējīgu dabas resursu apsaimniekošanas metožu lietošanu, kā arī zinātnes un jaunas prakses atziņu izmantošanu lauksaimniecības, mežsaimniecības un pārtikas ražošanas (izņemot zivsaimniecības produktus) nozarēs.

Pasākuma projektu īstenošanas beigu datums ir astoņi mēneši no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projektu iesniegumu apstiprināšanu.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs vai Zemkopības ministrijas Klientu apkalpošanas centrā (Zemkopības ministrijas ēkas 2.stāva foajē, Republikas laukumā 2, Rīgā), elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu) vai izmantojot Lauku atbalsta dienesta elektronisko pieteikšanās sistēmu (EPS).

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā www.lad.gov.lv  sadaļā "ES atbalsts".



Atbildīgais
LAD

Izziņas
Pārstrādes un infrastruktūras attīstības daļa

Tālrunis: 67027686

Klientu apkalpošanas daļa

Tālrunis: 67095000

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana