Zināšanas saimniekošanai

Seminārs "Sāls un trans-taukskābju daudzuma samazināšana pārtikas produktos - iespējamie risinājumi un stratēģijas"


19.03.2014, Veselības inspekcijā 1. stāva zālē, Klijānu ielā 7, Rīgā

Semināra mērķis ir diskutēt ar pārtikas ražotājiem, tehnologiem, tirgotājiem, sabiedriskās ēdināšanas pārstāvjiem, kā arī sabiedrības veselības, pārtikas aprites un uzraudzības jomā strādājošiem par sāls un trans-taukskābju daudzuma samazināšanas iespējām pārtikas produktos, kā arī dalīties pieredzē ar labās prakses piemēriem gan Latvijā, gan citās valstīs pārtikas ražošanas un sabiedriskās ēdināšanas nozarē.

Seminārā aicināti piedalīties pārtikas produktu ražotāji, sabiedriskās ēdināšanas sektora pārstāvji, izglītības iestāžu ēdināšanas sektora pārstāvji, pārtikas tirgotāji, pārtikas tehnologi, uztura speciālisti un diētas ārsti, sabiedrības veselības speciālisti un valsts pārvaldes darbinieki, kas strādā sabiedrības veselības, pārtikas aprites un uzraudzības jomā. Dalību apstiprinājuši arī starptautiski eksperti no Pasaules Veselības organizācijas Eiropas reģionālā biroja, kā arī no Nīderlandes pārtikas tehnoloģiju institūta "NIZO".



Atbildīgais
Veselības ministrija sadarbībā ar Slimību profilakses un kontroles centru un Pasaules veselības organizācijas pārstāvniecību Latvijā

Izziņas

Papildu informācija:


VM Komunikācijas nodaļa


Oskars Šneiders;


Tālrunis: 67876008; 26378959;


e-pasts: prese@vm.gov.lv



LR Veselības ministrija

x

Paroles atgadināšana