Zināšanas saimniekošanai

Informatīvais seminārs „Atbalsts lauksaimniecībai un zivsaimniecībai 2014.-2020.gadā”


10.09.2014, Atpūtas kompleksā "Minhauzena Unda", Ainažu ielā 74, Saulkrastos

Zemkopības ministrija (ZM) aicina lauksaimniekus un zivsaimniekus trešdien, 10. septembrī, apmeklēt informatīvo semināru „Atbalsts lauksaimniecībai un zivsaimniecībai 2014.-2020.gadā”, kas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru.

Seminārā lauksaimniekus un zivsaimniekus uzrunās zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, bet ZM un Lauku atbalsta dienesta (LAD) vadošie speciālisti informēs par pasākumiem un atbalsta iespējām, kas gaidāmas jaunajā, 2014.-2020.gada plānošanas periodā.

Lauksaimnieki saņems informāciju par tiešmaksājumu un zaļināšanas prasībām, par ko stāstīs ZM valsts sekretāra vietniece Rigonda Krieviņa un LAD ES Tiešo maksājumu departamenta direktors Jānis Druva. ZM Lauku attīstības atbalsta departamenta direktore Liene Jansone informēs par Latvijas Lauku attīstības programmu 2014.-2020.gadam un plānotajiem atbalsta pasākumiem.

Savukārt zivsaimniekiem par Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda finansējumu un paredzamajiem atbalsta pasākumiem stāstīs ZM Zivsaimniecības departamenta direktors Normunds Riekstiņš un ZM Zivsaimniecības departamenta Zivsaimniecības atbalsta nodaļas vadītāja Edīte Kubliņa.

Semināra noslēgumā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs diskutēs ar lauksaimniekiem un zivsaimniekiem un atbildēs uz viņu uzdotajiem jautājumiem.

Reģistrācijas sākums pulksten 11.30 lauksaimniekiem, 11.50 - zivsaimniekiem.



Atbildīgais
Zemkopības ministrija sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru



Izziņas

Rūta Rudzīte


sabiedrisko attiecību speciāliste,


tālr. 67027498


e-pasts ruta.rudzite@zm.gov.lv

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana