Zināšanas saimniekošanai

"Latvijas labumu" parāde pulcē plašu dalībnieku loku

Sabiedrisko attiecību dienests, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK)
26.09.2014

Latvijā radīto labumu izrādīšanai organizētā "Latvijas Labumu" PARĀDE, kas notiks jau rīt, 27.septembrī, gan gājienam, gan dalībai izstādē - gadatirgū pulcē plašu uzņēmēju loku, starp kuriem ir gan atpazīstami un ilggadēji ražotāji un pakalpojumu sniedzēji, gan jaunu, skanīgu zīmolu nesēji.

"Latvijas Labumu" PARĀDĒ piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieku, PARĀDĒ dosies un savus ražojumus vai pakalpojumus atraktīvā veidā pieteiks tādi Latvijā mīlēti un labi atpazīstami uzņēmumi kā LIDO, Dzintars, Lattelecom, Rimi Latvia, Maxima, Elvi, Dobeles dzirnavnieks, Putnu Fabrika Ķekava, Lu Lū Pica, Stenders, PAA, Sakret, Eco Baltia, biznesa augstskola Turība un daudzi citi. PARĀDE būs ļoti daudzveidīga un lieliska vieta, kur ieraudzīt arī jaunus, līdz šim vēl tirdzniecībā nebijušus produktus.

Vērmanes dārzā visas dienas garumā notiekošajā Latvijas labumu izstādē - gadatirgū varēs izbaudīt mākslinieku un mūziķu performances, dažādus pavārmākslas šovus, kā arī iegādāties labumu radītāju piedāvāto Pūre šokolāde, Lauma Lingerie, Rīgas Piensaimnieks, Cēsu Alus, Liepājas Kafija, Biohumuss, Valmiermuižas Alus un vēl daudzu citu ražotāju produkciju. Varēs arī vairāk uzzināt par Latvijas pakalpojumu sniedzēju - Lattelecom, Eco Baltia, BTA un citu - jaunumiem.

"Latvijas Labumu" PARĀDE ir viens no lielākajiem sociālās kampaņas "Latvijas Labums" pasākumiem, kuras iniciators ir Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK).

PARĀDE sāksies 27.septembra rītā plkst. 10:30 ar Latvijas uzņēmēju svētku gājienu pa Tērbatas ielu, tālāk nogriežoties uz Brīvības bulvāri un dodoties garām Ministru kabinetam. PARĀDE tiks turpināta pa Elizabetes ielu, gājienu noslēdzot ar ieiešanu Vērmanes dārzā. Gājiena laikā uzņēmēji aicināti prezentēt savus produktus, pakalpojumus un uzņēmumus.

Visas dienas garumā Vērmanes dārzā notiks izstāde - gadatirgus. Dienas gaitā tiks nodrošinātas dažādas izklaides un aktivitātes - muzikālu atbalstu "Latvijas Labums" radītājiem sniegs mūsu valstī populāri izpildītāji un grupas. Savukārt Latvijas labākie šefpavāri no mūsu pašu dabas veltēm gatavos svētku maltīti.

Atbalstu Latvijas produktu popularizēšanai "Latvijas Labumu" PARĀDĒ pauž Rīgas Dome, Rimi Latvia, Maxima, Eco Baltia, Lattelecom, ELVI un Dobeles dzirnavnieks. "Latvijas Labumu" PARĀDI pēc LTRK iniciatīvas organizē pasākumu aģentūra Concept Event, kurā vēršoties visi interesenti aicināti pieteikt savu līdzdalību vēl līdz pat 26.septembra vakaram.

Jau ziņots, ka š.g. 25.augustā LTRK un partneri aizsāka Latvijā ražotā izvēli atbalstošu kampaņu "Latvijas Labums." Mēneša laikā kampaņu pamanījuši 68% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju, savukārt 49% respondentu atzīmējuši, ka Latvijā ražoto izvēlas vairāk - liecina TNS Latvia veiktās aptaujas dati.

"Latvijas Labums" nav īstermiņa kampaņa. Tā ir ilgtermiņa domāšana. Par to, kā ar mazām ikdienas izvēlēm šodien, uzlabot savu un Latvijas ikdienu rīt.

Kampaņā "Latvijas Labums" jau iesaistījušās gan lauksaimnieku, mājražotāju un uzņēmēju apvienības, gan tirgotāji un ražotāji - Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācija, Zemnieku Saeima, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija, Latvijas Pārtikas tirgotāju asociācija, Latvijas Tirgu savienība, Latvijas Tirgotāju kooperācija "AIBE," Latvijas Zemnieku federācija, Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, Kooperatīvs VAKS, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome, Latvijas Mazpulki, Latvijas Darba devēju konfederācija, DDB Latvia, banka Citadele, Lattelecom, Rimi Latvija, Maxima, Narvesen, ELVI, MEGO, IKI, Prisma, Superneto, Arkolat, Troja, t/c Apelsīns, FN Serviss, Memory Water, JS Dizains, Putnu fabrika ĶEKAVA, Siguldas Maiznieks, Energofirma JAUDA, Mojo - Jojo! VERY BERRY, Mājas Gardums, KURŠI, Pien-SPA, Virši - A, Laima, Lotos Pharma, Sakret, Durbes veltes, Milda - KM, Tritone Studio, Latvijas produkts, LabConcept, Valpro, Balticovo, Liepājas Kafijas fabrika, Sudrablīnis, BTA Insurance Company SE, FMS, Staburadze, Gutta, Rūjienas Saldējums, z/s Prūši - 1, Wood & Textile Factory, Greenwalk, Sedumi, Rosme, Vidzemes logi, Jelgavas tirgus, Kanclers Plus, Rāmkalni, Cido Grupa, Goldingen Games, Pappu.lv, Art Soapworks, Liko-R.

Kampaņu informatīvi atbalsta: LETA / Nozare.lv, Draugiem.lv, Inbox.lv, JCDecaux, MTG, Delfi, 1. Biznesa radio, Nimbus.lv, Grozā.lv, Novaja Gazeta, RīgaTV24, Dienas Mediji, Aprinkis.lv un Ogrenet.lv

Vairāk par kampaņu un "Latvijas Labumu" PARĀDI iespējams uzzināt mājas lapā www.latvijaslabums.lv; kampaņas jaunumiem sekot līdzi Facebook, Twitter un Draugiem.lv

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir brīvprātīga, politiski neitrāla biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju nevalstiskā organizācija, kura apvieno 1 134 uzņēmumus un vairāk nekā 3 000 no 50 nozaru asociāciju biedriem, 4 pilsētu uzņēmēju klubus un 14 citas uzņēmēju apvienības. LTRK pārstāv uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, kā arī sniedz pakalpojumus, lai Latvijā būtu izcili uzņēmumi, izcilā uzņēmējdarbības vidē. LTRK darbojas trīs jomās: 1) uzņēmējdarbības vide 2) uzņēmumu konkurētspēja 3) eksports.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma - vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un daudzu miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) - biedre. Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevalstiskajām organizācijām - LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau 80. gadu.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK)

x

Paroles atgadināšana