Zināšanas saimniekošanai

Projektu iesniegumu pieņemšana ES Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai (ZRP) pasākumam "Uzglabāšanas atbalsts”


02.03.2015

Lauku atbalsta dienests izsludina projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai (ZRP) pasākumam "Uzglabāšanas atbalsts” ar kopējo publisko finansējumu EUR 300 000 (trīs simt tūkstoši euro).

Zvejas darbību neparedzamības dēļ uzglabāšanas mehānismu ievieš ar mērķi veicināt lielāku stabilitāti un palielināt ienākumus no produktiem, jo īpaši radot pievienoto vērtību. Ražotāju organizācija veic īslaicīgu zvejas produktu izņemšanu no tirgus, pārvietošanu to tālākai apstrādei un uzglabāšanu pirms atkārtota piedāvājuma tirgū.

Kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2015.gada 2.marta līdz 2015.gada 31.martam.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir pieejami LAD mājaslapā .

Projektu iesniegumi jāiesniedz LAD reģionālo lauksaimniecības pārvalžu klientu apkalpošanas daļās vai LAD klientu apkalpošanas daļā Rīgā, Republikas laukumā 2, 2.stāvā. Projekta iesniegumu elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu Elektronisko dokumentu likumā noteiktajā kārtībā, var iesniegt arī lad@lad.gov.lv .

Plašāku informāciju par pasākumu un projektu iesniegumu pieņemšanu var noskaidrot, zvanot uz tālruni 67095000.



Atbildīgais
LAD

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana