Zināšanas saimniekošanai

Biškopju pavasara konference


21.03.2015, 10:00, Izstāžu kompleksā "Rāmava"

Informāciju sagatavoja Rita Bartuševica, Latvijas Biškopju biedrības izpilddirektore.

Sestdien 21.martā plkst. 10.00 izstāžu kompleksā "Rāmava" notiks ikgadējā biškopju pavasara konference, kas pulcēs nozares pārstāvjus no visas Latvijas. Ziņojumi un diskusijas šogad notiks par jaunāko likumdošanā, bišu māšu nozīmi praktiskajā darvošanā, aktualitātēm medus noieta tirgus veicināšanā, Varroa ērču ierobežošanu bišu saimēs ar bioloģiskām metodēm un atziņām no starptautiskā biškopju foruma Baltkrievijā.

Kopš dibināta Latvijas Biškopības biedrība (LBB), katru pavasari biškopjus kopā pulcina pavasara konference, kuras mērķis ir apspriest nozarei aktuālos jautājumus. Neatņemama konferences daļa ir arī inventāra tirdzniecība un izstāde, kurā šogad piedalīsies vairāk kā 30 tirgotāji.

Arī šogad konference notiks izstāžu kompleksā "Rāmava". Par aktualitātēm Lauku attīstības plānā un atbalsta maksājumos informēs Zemkopības ministrijas Lauku attīstības departamenta direktore Liene Jansone, LBB konsultants Armands Gumbris stāstīs par bišu māšu nozīmi praktiskajā darvošanā, LBB konsultants Jānis Šnikvalds iepazīstinās ar aktualitātēm medus noieta tirgus veicināšanā, LBB pētnieks Valters Brusbārdis stāstīs kā ierobežot Varroa ērces bišu saimēs ar bioloģiskām metodēm, ar atziņām no starptautiskā biškopju foruma Baltkrievijā dalīsies LBB konsultante Baiba Tikuma.



Informācija

Konference ir bezmaksas un uz to tiek aicināti ne tikai LBB biedri, bet ikviens interesents. Konferences programma atrodama LBB interneta mājas lapā www.strops.lv




Atbildīgais
Latvijas Biškopības biedrība

Izziņas

Rita Bartuševica


LBB izpilddirektore


Tālr.:26305939


www.strops.lv


www.medus.lv

Latvijas Biškopības biedrība

x

Paroles atgadināšana