Zināšanas saimniekošanai

Izstāde "Pavasaris 2016"


07.04.2016, izstāžu kompleksā "Rāmava"

No 7.aprīļa līdz 10.aprīlim izstāžu kompleksā Rāmava norisināsies pavasara gaidītākais lauksaimniecības, mežkopības un komunālās saimniecības notikums "PAVASARIS 2016", kur jau divdesmit ceturto reizi pulcēsies lauksaimniecības, lopkopības, mežkopības un komunālās saimniecības nozaru interesenti un eksperti.

Ik gadu izstādē "PAVASARIS" piedalās ap 300 dalībnieku un to apmeklē vairāk nekā 12 tūkstoši motivētu apmeklētāju, kuri seko līdzi nozares tendencēm un jaunumiem, lai veidotu sadarbību ar izstādes dalībniekiem - šo nozaru uzņēmumiem. Izstāde ir vislabākā vieta, kur iepazīties ar nozares novitātēm, jaunāko tehniku un tehnoloģijām, kā arī dalībnieku piedāvājumiem.

Izstādes ietvaros norisināsies informatīvi semināri un diskusijas ar nozaru pārstāvjiem, kuri tiks rīkoti sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti, Lauku atbalsta dienestu, Zemnieku Saeimu, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru un Bulduru Dārzkopības vidusskolu. Arī šogad izstādes dalībnieki parūpējušies par jaunākas tehnikas demonstrējumiem un dažādām aktivitātēm.

Izstādes laikā aicinām Jūs arī apmeklēt īpašo Pirts zonu pirts gudrību izzināšanai, nogaršot un iegādāties lauku labumus mājražotāju tirdziņā un patīkami pavadīt laiku pozitīvā atmosfērā.

Izstādes atklāšana: 2016. gada 7.aprīlī plkst. 11.00, piedaloties Latvijas Republikas Zemkopības ministram Jānim Dūklavam.

No 7.aprīļa līdz 10.aprīlim visi ceļi ved uz Rāmavu!

Izstādes darba laiks Ce-Se 10-17, Sv 10-16

UZ TIKŠANOS "PAVASARIS 2016"!



Atbildīgais
SIA A.M.L. sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un izstādes ģenerālsponsoru AS Swedbank


Izziņas

Gita Mazprecniece


Projektu vadītāja


Tel.:+ 371 67 600 409


E-pasts: izstade@aml-ramava.lv  


SIA A.M.L.


Izstāžu komplekss Rāmava


Izstāžu iela 11, Valdlauči,


Ķekavas pagasts, Ķekavas novads,


LV-1076


www.aml-ramava.lv

AgroPols

x

Paroles atgadināšana