Citas ziņas sadaļā
Zemkopības sistēmas elementi vērtības, izvēles un risinājumi
Rīks piemērotākās zemkopības sistēmas izvēlei. Vebinārs "Kas tas ir un kā to lietot?"
Zemkopības sistēmu saimnieciskie rezultāti
Modelēšanas rīks zemkopības sistēmas risinājumu izvēlei. Struktūra un metodoloģija
Slāpekļa aprites novērtēšana zemkopības sistēmās
Stratēģijas izstrāde noturīgas un multifunkcionālas piena nozares attīstībai Latvijā
Noturīgas un multifunkcionālas piena nozares attīstība Latvijā: izaicinājumi un risinājumi
Vebinārs "Augmaiņas prakse Latvijas lauksaimniecībā. Telpisko datu izpētes rezultāti"
Saimnieciskais izdevīgums bioloģiskajā ēdināšanā cūku nobarošanas fāzē: sākotnējo eksperimentu rezultāti
Pieteikšanās atbalstam pasākumā Akvakultūras saimniecībām paredzēti pārvaldības un konsultāciju pakalpojumi
Zināšanas saimniekošanaiPieteikšanās piektajam Gastronomijas festivālam10.05.2016 Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi Riga Food atklās Gastronomijas festivāls, kas šogad notiks no 31. augusta līdz 11. septembrim. Festivālā piedalīties ir aicināti visas Latvijas restorāni, kafejnīcas, bāri, tējnīcas, vīnotavas, konditorejas, picērijas, delikatešu restorāni un citi kulinārā tūrisma galamērķi.
Gastronomijas festivāla organizatori aicina sarosīties Latvijas kulinārijas un gastronomijas profesionāļus un pieteikt dalību festivālā, lai pārsteigtu ar nebijušiem garšu salikumiem un patīkamām cenām savus esošos un jaunos klientus! Katrs festivāla dalībnieks savu unikālo piedāvājumu prezentē savā ēdināšanas uzņēmumā. Gastronomijas festivāls visā Latvijā vasaras izskaņā gardēžus priecēs ar jaunām ēdienkartēm, speciāliem piedāvājumiem un patīkamām atlaidēm. Piedāvājumu klāsts būs ļoti daudzveidīgs, turklāt plašā cenu amplitūdā, lai katrs gardēdis varētu atrast savai gaumei un garšas kārpiņām atbilstošāko. Būs daudz atklājumu, spilgtu iespaidu un labu emociju! Atskats Pagājušā gadā festivālā piedalījās 66 Rīgas, Liepājas, Siguldas, Mālpils, Dikļu, Mārupes, Ventspils, Jūrmalas, Pūres, Skrundas, Rēzeknes, Cēsu, Tukuma, Daugavpils, Jelgavas, Pilsrundāles, Skrīveru, Piņķu un Jaunpils restorāni, kafejnīcas, bāri, konditorejas, beķerejas un picērijas. Kuplā skaitā bija pārstāvētas Latvijas skaistās muižas un pilis, kur gastronomisko piedzīvojumu varēja apvienot ar arhitektūras iepazīšanu. Gastronomijas festivālu un izstādi Riga Food rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Starptautiskā pārtikas izstāde Riga Food 2016 notiks no 7. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Vairāk: www.rigafood.lv
Sekojiet festivāla jaunumiem sociālajos tīklos: http://www.draugiem.lv/gastrofest.lv/ https://www.facebook.com/Gastrofest.lv https://twitter.com/gastrofest_lv
Informācija Tikai maijā dalība ir bez maksas! Jo laicīgāk tiek noslēgts līgums, jo mazāka ir dalības maksa. Nenokavē izdevīgāko cenu! Tikai līdz 31. maijam dalību festivālā var pieteikt bez maksas, savukārt, slēdzot līgumu jūnijā, dalības maksa būs 20 eiro, jūlijā 40 eiro, bet augustā 60 eiro. Dalību var pieteikt festivāla mājaslapā, aizpildot elektronisko pieteikuma formu www.bt1.lv/gastrofest/lv/application-form.php . Papildu informācijai par dalību festivālā sazinieties ar projekta vadītāju Rolandu Nežbortu, rakstot uz e-pastu: rolands.nezborts@bt1.lv. Atbildīgais Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 Izziņas Papildu informācija: Monta Serdāne, sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Tālr.: ( +371) 22005454 , e-pasts: monta.serdane@bt1.lv
Inese Libere , mediju koordinatore Tālr.: ( +371) 2 9450037 , e -pasts: inese.libere@bt1.lv Gastronomijas festivāla projekta vadītājs Rolands Nežborts Tālr.: (+371) 29127662, e-pasts: rolands.nezborts@bt1.lv |