Zināšanas saimniekošanai

Bioloģiskais festivāls


23.07.2016, 11:00, Kampaņa BioLoģiski!

Informāciju sagatavoja Liene Brizga-Kalniņa, kampaņas "BioLoģiski!" koordinatore.

Kampaņa BioLoģiski! pulcinās bioloģiskās pārtikas ēdājus, ražotājus, gatavotājus un ekspertus festivālā 23.jūlijā no 11:00-17:00 Kaņepes kultūras centrā Skolas ielā 15, Rīgā, kur notiks muzikāla, izgaršojama un izglītojoša rosība - Bioloģiskais festivāls. Tajā pulcēsies bioloģiskās pārtikas ražotāji, pavāri, eksperti. Aicinām visus, kas interesēja par bioloģisko pārtiku - te būs īstā vieta, lai satiktu cilvēkus, kas to ražo, lolo un liek uz mūsu šķīvjiem.

Bioloģiskajā festivālā visu dienu darbosies pavāri, kuri cienās ar gardumiem, kas gatavoti no bioloģiskās pārtikas - pasākumu ievadīs "Rītiņš ar Rītiņu", kurā Mārtiņš Rītiņš, viens no bioloģiskās pārtikas lielākajiem un senākajiem atbalstītājiem piedāvās izgaršot brokastis, savukārt Ingmārs Ladigs, restorāna "Ostas skati" šefpavārs kopā ar savu ekrāna partneri Kristu Baumani darbosies pusdienas laikā. Pēcpusdienā ar bioloģiskiem našķiem un saviem padomiem dalīsies Signe Meirāne no "Četras Sezonas".

Festivālā savus produktus un zināšanas demonstrēs arī bioloģiskie lauksaimnieki, iepazīstinot ar to, kā bioloģiskie produkti top. Savukārt komiķis Rūdolfs Kugrēns aicinās zemniekus "Uz Paklāja", lai noskaidrotu, ar ko īsti viņi nodarbojas - buramvārdu skaitīšanu, miglošanu pa naktīm vai mārketinga trikiem. Bioloģiskās pārtikas nozares pārstāvji un eksperti tiksies "Bioloģiskajās sarunās", lai iezīmētu, kāds šobrīd ir bioloģiskās pārtikas nozares stāvoklis Latvijā un kāda ir tās nākotnes vīzija. Sarunas vadīs Andris Kivičs.

Uz Kaņepes kultūras centra terases skatuves darbosies mūziķi - Jēkabs Nīmanis, Kārlis Kazāks, Anete Kozlovska, darbosies radošās darbnīcas bērniem, notiks bioloģisko ražotāju piedāvāto produktu degustācijas, griezīsies BioLoģiskais laimes rats.

Festivālu vadīs un virzīs aktieris un topošais bioloģiskais lauksaimnieks Ivars Auziņš.

Aicinām visus - nāciet kopā ar draugiem, bērniem, omēm un sievasmātēm! Iepazīsim un izbaudīsim bioloģisko pārtiku BioLoģiskajā festivālā 23.jūlijā Kaņepes kultūras centrā Rīgā! Ieeja, degustācijas un viss, kas notiek festivālā - bez maksas!

www.biologiski.lv

PASĀKUMS, KAS FINANSĒTS AR EIROPAS SAVIENĪBAS UN LR ZEMKOPĪBAS MINISTRIJAS ATBALSTU.



Atbildīgais
Kaņepes kultūras centrā Skolas ielā 15, Rīgā

Izziņas

Liene Brizga-Kalniņa


Kampaņas BioLoģiski! koordinatore


liene.brizga@lead.lv


29110527

Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija (LBLA)

x

Paroles atgadināšana