Zināšanas saimniekošanai

Mainīta samaksa par mājas (istabas) dzīvnieka pases veidlapu

Rūta Rudzīte, LR Zemkopības ministrija (ZM)
31.01.2017

Pamatojoties uz veikto iepirkumu par lolojumdzīvnieku pasu izgatavošanu un piegādi, ir jānosaka faktiskajiem izdevumiem atbilstoša samaksa par mājas ( istabas ) dzīvnieka (lolojumdzīvnieka) pases veidlapām . Attiecīgi Zemkopības ministrija ir veikusi grozījumu Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) maksas pakalpojumu cenrādī, ko valdība otrdien, 31.janvārī, apstiprināja, jo Latvijā praktizējošos veterinārārstus ar lolojumdzīvnieku pasu veidlapām nodrošina Pārtikas un veterinārais dienests (PVD).

Patlaban praktizējošiem veterinārārstiem par mājas ( istabas ) dzīvnieka pases veidlapas saņemšanu PVD ir jāmaksā 0,61 eiro, ieskaitot PVN. Pēc noteikumu stāšanās spēkā vienas mājas ( istabas ) dzīvnieka (lolojumdzīvnieka) pases veidlapas cena palielināsies par 0,50 eiro un būs 1,11 eiro, ieskaitot PVN.

Noteikumi "Grozījums Ministru kabineta 2013.gada 8.oktobra noteikumos Nr.1083 "Kārtība, kādā veicama samaksa par Pārtikas un veterinārā dienesta valsts uzraudzības un kontroles darbībām un maksas pakalpojumiem"" stāsies spēkā pēc to publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana