Mežs

Pieteikšanās Medību saimniecības attīstības fonda finansējuma saņemšanai 2017. gadam


05.12.2016

Zemkopības ministrija (ZM) izsludina pieteikšanos uz Medību saimniecības attīstības fonda (MSAF) finansējuma saņemšanu 2017. gadam. Pieteikšanās MSAF finansējumam līdz .s.g. 16. decembrim. Kopējais pieejamais finansējuma apmērs ir 141 621 eiro. Projektu īstenošanas laiks – no līguma par projekta izpildi noslēgšanas līdz 2017. gada 15. novembrim.

Projekta iesniegumu Medību saimniecības attīstības fonda finansējuma saņemšanai var iesniegt ZM (Republikas laukums 2, Rīga, LV-1981, zm@zm.gov.lv) 14 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis":

1) papīra formā pa pastu, ar kurjera starpniecību vai klātienē ZM Lietvedības nodaļā, papildus to nosūtot arī elektroniskā formā uz e-pastu zm@zm.gov.lv ;
2) elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, to nosūtot uz e-pastu zm@zm.gov.lv .



Informācija

Projektu iesniegumi, kas nosūtīti pēc izsludinātā termiņa beigām, netiek pieņemti. Jautājumu gadījumā lūdzam interesēties Medību saimniecības attīstības fonda sekretariātā pa tālr. 67027554 vai e-pastu msaf@zm.gov.lv .


Iesnieguma veidlapas un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama MK 2013. gada 10. decembra noteikumos Nr.1455 “Medību saimniecības attīstības fonda nolikums”.



Atbildīgais
ZM

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana