Pieredze

Piltenes mājlopu sakropļotājs vēl nav noskaidrots

Kārlis Lithens, Leta-Nozare
06.10.2009

Ventspils policija turpina izmeklēt mājlopu sakropļošanu, kas 22.septembrī tika konstatēta Ventspils novada Piltenes pagastā. Iespējamais ļaundaris vēl nav noskaidrots, aģentūru LETA informēja Ventspils policijas iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons.


(Fragments) Ventspils policija turpina izmeklēt mājlopu sakropļošanu, kas 22.septembrī tika konstatēta Ventspils novada Piltenes pagastā. Iespējamais ļaundaris vēl nav noskaidrots, aģentūru LETA informēja Ventspils policijas iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons.

Pagaidām policija izskata vienu versiju, proti, mājlopus savainojusi kāda persona. Citas versijas, piemēram, ka mājlopi savainojumus varētu būt guvuši paši, netiek izskatītas.

Policija turpina izmeklēšanu, nopratinot personas, kas ir aizdomās turamo lokā. Par izmeklēšanas rezultātiem policija plašāku informāciju pagaidām nesniedz.

Jau ziņots, ka smagāk savainotajai gotiņai, kurai priekšējā kāja, acīmredzot, bija pārcirsta - tā turējusies tikai uz cīpslām un ādas strēmelēm -, bija jācieš vairākas dienas, jo bija radušās grūtības ar gotiņas nogādāšanu kautuvē. To, vai saimniece, iespējams, nav rīkojusies bezatbildīgi, nekavējoties nenogādājot savainoto gotiņu kautuvē, policija pagaidām neizmeklē, informēja Vilemsons.

Smagāk savainotā gotiņa pašu spēkiem tika likvidēta 25.septembrī, aģentūru LETA informēja gotiņas saimniece Irēna Paegle.

Jau ziņots, ka Ventspils novada Piltenes pagastā nezināmi ļaundari cietsirdīgi savainojuši mājlopus. Policija sākusi kriminālprocesu par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, aģentūru LETA informēja Ventspils policijas iecirkņa priekšnieks Vilemsons.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana