Pieredze

Valensijā vēlas būvēt ēdināšanas un atpūtas kompleksu "Lido"

Emīlija Kozule, Leta-Nozare
06.10.2009

Tiek apspriesta iespēja Spānijas trešajā lielākajā pilsētā Valensijā būvēt ēdināšanas un atpūtas kompleksu "Lido". Latvijas vēstnieks Spānijā Rolands Lappuķe un Latvijas uzņēmēji no 28.septembra līdz 1.oktobrim apmeklēja Valensiju, kur ar pilsētas vadību un tūrisma industrijas pārstāvjiem pārrunātas sadarbības iespējas.


Valensijā vēlas būvēt ēdināšanas un atpūtas kompleksu "Lido"

(Fragments) Tiek apspriesta iespēja Spānijas trešajā lielākajā pilsētā Valensijā būvēt ēdināšanas un atpūtas kompleksu "Lido", aģentūru LETA informēja Latvijas vēstniecībā Spānijā.

Latvijas vēstnieks Spānijā Rolands Lappuķe un Latvijas uzņēmēji no 28.septembra līdz 1.oktobrim apmeklēja Valensiju, kur ar pilsētas vadību un tūrisma industrijas pārstāvjiem pārrunātas sadarbības iespējas.

Pārrunājot iespēju Valensijā izveidot "Lido", pilsētas pārstāvji kā iespējamo šāda kompleksa atrašanās vietu minēja Valensijas F-1 trases teritoriju. Šī neapbūvētā teritorija atrodas starp ostu un pilsētu, un tajā ir plānots izvietot interesantus starptautiskus objektus, kas piesaistītu tūristus. Lai turpinātu ar "Lido" būvniecību Valensijā saistītās sarunas, ir nepieciešams veikt padziļinātu finansiālo un kompleksa telpisko analīzi.

Valensijas pilsēta 2008.gadā atradās pirmajā vietā Eiropā tūristu pieauguma ziņā. Daudzi tūristi dodas uz Valensiju no Skandināvijas valstīm un Krievijas, tādēļ ir interese par "airBaltic" tiešo reisu starp Rīgu un Valensiju, kas atvieglotu tūristu nokļūšanu šajā Spānijas pilsētā. Tiešais reiss ļautu veidot jaunus tūristu maršrutus, iekļaujot Rīgas lidostu kā tranzītlidostu lidojumiem uz Spāniju no Skandināvijas, Baltijas valstīm un Krievijas.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana