Pieredze

Rīgas Zooloģiskais dārzs svin dzimšanas dienu

Zaļā Zeme, TvNet
07.10.2009

Šā gada 14.oktobrī Rīgas zoodārzs atzīmēs 97.gadadienu, bet īstās svinības - kopā ar apmeklētājiem - plānotas 10. un 11. oktobrī, gan Rīgā, gan zooloģiskā dārza filiālē "Cīruļos".


(Fragments) Šā gada 14.oktobrī Rīgas zoodārzs atzīmēs 97.gadadienu, bet īstās svinības - kopā ar apmeklētājiem - plānotas 10. un 11. oktobrī, gan Rīgā, gan zooloģiskā dārza filiālē "Cīruļos". 
 
Kā TVNET informēja zoodārza pārstāve Laura Līdaka, jubilejas tradicionāla sastāvdaļa ir "Dzīvnieku dienas", kad īpaši ciemos gaidīti cilvēki, kuru vārdā vai uzvārdā ir pierādāms dzīvnieka nosaukums.

10. un 11. oktobrī visiem apmeklētājiem, kuru vārdā vai uzvārdā dzīvnieku nosaukums ir pierādāms ar līdzpaņemto personas apliecinošu dokumentu, ieejas biļešu cenai 50% atlaide. Ja dzīvnieku nosaukumus ir gan vārdā, gan uzvārdā, ieeja
zoodārzā bez maksas. Un tas viss notiek ne tikai Rīgā, bet arī Zooloģiskā dārza filiālē CĪRUĻI (Liepājas šosejas 154. km).

Pērn pasēs un vadītāju apliecībās un citos uzrādītajos dokumentos saskatīti 56 sugu putni, 43 sugu zīdītāji, 17 dažādas zivis un 18 kukaiņi, kā arī zirnekļi, pūķi un dažādi citi dzīvnieku pasaules pārstāvju nosaukumi. 16 zoodārza apmeklētājiem dzīvnieku nosaukums bija gan vārdā, gan uzvārdā. Bet, visčaklākie zoodārza draugi bija Gulbji dažādās valodās, Baloži (un Golubevi), Vilki (Vilciņi, Volkovi u.c.) un Lāči (Medvedevi, Bēri u.c). Kuru skaits šogad būs vislielākais?

TvNet

x

Paroles atgadināšana