Visas NVO

Latvijas labākais krodzinieks vadīs Latvijas Tirgotāju asociāciju

Arta Baumane, Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA)
29.08.2014

Latvijas Tirgotāju asociācijā (LTA) ievēlēts jauns padomes priekšsēdētājs un notikušas strukturālas izmaiņas. Turpmāk LTA padomi vadīs Dainis Domiņš - līdzīpašnieks ceļmalas krogam "Pie brāļa" Vangažos un kafejnīcai "Pie lidojošās vardes" Rīgā. Abi uzņēmumi vairākkārt ieguvuši balvas konkursā "Latvijas Labākais tirgotājs" (kafejnīcu un restorānu kategorijā), kā arī nominācijā "Videi Draudzīgs tirgotājs". Paralēli uzņēmējdarbībai Dainis Domiņš piedalās dažādās komisijās pašvaldības darbā un nodarbojas ar konsultēšanu. Kā LTA padomes vadītājs, viņš plāno veidot ciešāku sadarbību ar Saeimas deputātiem, valsts un pašvaldību pārstāvjiem ar mērķi aizstāvēt tirgotāju intereses, labvēlīgi ietekmējot tirdzniecības politikas attīstību valstī.

Noslēdzies konkurss uz LTA izpilddirektora vietu, un turpmāk šos pienākumus pildīs Irēna Krustozoliņa. Viņai ir daudzveidīga pieredze - darbs Saeimas preses centrā, A/S "Latvijas Gāze", Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā, Ekonomikas un kultūras augstskolā. Irēna Krustozoliņa ir sociālo zinātņu maģistre vadībzinātnē, pabeigta arī doktorantūras programma Latvijas Universitātes Vadības un ekonomikas fakultātē. Pašlaik viņa ir valdes locekle SIA "PKP - pētniecība, konsultācijas, pakalpojumi", uzņēmuma darbības jomas: tirdzniecības organizēšana, mārketings, eksports-imports. Irēnas Krustozoliņas darbība būs vērsta uz LTA biedru skaita papildināšanu un iesaisti nozares attīstības veicināšanā, kā arī asociācijas līdzdalību normatīvo dokumentu izstrādē, kas skar tirdzniecības nozari.

LTA vadība ir izpilddirektors un brīvprātīgie (nealgotie) padomes priekšsēdētājs (Dainis Domiņš), prezidents (Henriks Danusēvičs) un viceprezidenti (Arnolds Taukulis, Natālija Zīlīte, Gatis Šķudītis, Raits Strautiņš, Iveta Ozola, Māris Bērziņš, Evija Švarca, Ilze Berga), padomes goda priekšsēdētājs (Igors Lucijanovs).

Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA)

x

Paroles atgadināšana