Mežs

Tuvojas „Atvērtās Meža dienas 2010”

Ilze Vabole, AgroPols
23.03.2010

Kā katru pavasari, AS "Latvijas valsts meži" un tās struktūrvienība "Mammadaba" aicina skolas, uzņēmumus un citus dabas draugus piedalīties gadskārtējās Meža dienās visā Latvijā,  informē LVM Komunikācijas projektu vadītāja Inga Miķēna. Šogad tās notiks no 14. aprīļa līdz 31. maijam.

Ikvienam interesentam tiek piedāvātas 32 iespējas visā Latvijā piedalīties meža stādīšanā, putnu būrīšu izlikšanā un tīrīšanā, kā arī dabas sakopšanas talkās.

Zem biezās sniega kārtas pavasaris beidzot ļauj saules stariem skart zemi. Arī gadskārtējās „Atvērtās Meža dienas 2010” modina labiem darbiem!
Atvērtajiem Meža dienu pasākumiem var pieteikties skolas, jauniešu organizācijas, ģimenes, institūcijas, uzņēmumi un citi interesenti turpmāk norādītajos datumos un vietās.
Pasākumi ir bez maksas un dalībnieki tiek nodrošināti ar stādiem, darba cimdiem, maisiem u.c. darba inventāru. Uz dažiem pasākumiem dalībniekiem nepieciešams ņemt līdzi noteiktas lietas, kas norādītas sarakstā. Pašiem ir jānodrošina transports līdz norises vietai un uzkodas enerģijas uzturēšanai.
Jāņem vērā, ka dalībnieku skaits vienā pasākumā ir ierobežots, tādēļ nepieciešams pieteikties savlaicīgi pie sarakstā norādītajām AS „Latvijas valsts meži” mežsaimniecību kontaktpersonām.

 "ATVĒRTO MEŽA DIENU 2010" SARAKSTS ATRODAMS ŠEIT.

Atvērtās Meža dienas organizē AS „Latvijas valsts meži” ar mērķi veicināt cilvēku izpratnes veidošanos par mežu un meža nozari. Skolām tās nodrošina papildu iespējas piedalīties Mammadaba Meistarklasē

AgroPols

x

Paroles atgadināšana