Tūrisms un atpūta

6. Latvijas Tūrisma forums


16.12.2009, 13:00, Reval Hotel Latvija zālē Omega, Elizabetes ielā 55, Rīgā

Latvijas Tūrisma forums ir ikgadējs pasākums, kura laikā tiek izvērtēti aizejošā gada nozīmīgākie tūrisma notikumi un nosprausti mērķi nākošajam gadam. Forumā plānotas valsts sektora, kā arī nevalstisko organizāciju - tūrisma asociāciju un komersantu pārstāvju prezentācijas un diskusijas par aktuālām tēmām Latvijas tūrismā.


Šogad foruma uzdevums ir palīdzēt atbildēt uz jautājumu, kā minimizēt krīzes negatīvo ietekmi un panākt turpmāko tūrisma pakalpojumu eksporta pieaugumu.

Dalībnieku reģistrācija un neformālas sarunas pie kafijas jau no plkst. 12:00, Tūrisma Foruma oficiālais sākums plkst. 13:00.


Foruma noslēgumā norisināsies profesionālās aptaujas “Gada cilvēks tūrismā 2009” uzvarētāju svinīgā apbalvošanas ceremonija, kas tiek organizēta sadarbībā ar SIA „Eiropas reģionālais tūrisma institūts”.

Pēc svinīgās daļas dalībnieki aicināti pulcēties Reval Hotel Latvija klubā „Amber Night” ar iespēju turpināt sarunas neformālā gaisotnē.
Uzaicinājums uz 6. Latvijas Tūrisma forumu un pasākuma programmas projekts



Informācija
Informējam Jūs, ka Foruma apmeklētājiem ir lieliska iespēja izmantot īpašas cenas nakšņošanai vairākās Rīgas viesnīcās (sākot ar 15 LVL), kā arī izdevīgus piedāvājumus atsevišķos Rīgas restorānos. Lūdzam apstiprināt dalību Forumā līdz 11.decembrim, aizpildot pieteikumu (uzņēmums, dalībnieku skaits, vārds, uzvārds) un nosūtot to uz e-pastu:

ramona.kacanova@latviatourism.lv

. Aicinām Jūs ielūgumu uz Latvijas Tūrisma forumu pārsūtīt arī saviem biedriem un kolēģiem tūrisma nozarē!


Atbildīgais
Tūrisma attīstības valsts aģentūra un Ekonomikas ministrija

Izziņas

Ramona Kačanova
Tūrisma attīstības valsts aģentūra
Tel: +371 67358145, +371 67229945
E-mail: ramona.kacanova@latviatourism.lv
Skype: ltda_ramona_kacanova
www.tava.gov.lv


LR Ekonomikas ministrija (EM)

x

Paroles atgadināšana