Tūrisms un atpūta

Latvijas lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" aicina visus interesentus uz gada noslēguma kopsapulci-semināru

Asnāte Ziemele, Lauku ceļotājs
21.11.2016

22.novembrī Bauskas novada atpūtas kompleksā "Rožmalas" LLTA "Lauku ceļotājs" gaida asociācijas biedrus un citus interesentus uz kopsapulci, lai kopīgi atskatītos uz 2016.gadā sasniegto un vienotos par nākamā gada darbiem un mērķiem.

"Lauku ceļotāja" kopsapulce ik gadu pulcē ap 100 aktīvāko uzņēmēju - ne tikai viesu namu saimniekus, bet arī mazos pārtikas ražotājus, vīndarus, amatniekus, lauku tūrismā ieinteresētās lielās zemnieku saimniecības, pašvaldību un tūrisma informācijas centru pārstāvjus, medijus un citus lauku tūrisma uzņēmējdarbības un attīstības interesentus. Kopsapulce ir gada atskaites punkts, un tās nolūks ir informēt par nozares aktualitātēm, kā arī dot uzņēmējiem iespēju neformālā gaisotnē tikties ar "amata brāļiem" un apmainīties pieredzē. Īpaši aicināti mediju pārstāvji, lai izmantotu iespēju tikties ar uzņēmējiem no visiem Latvijas reģioniem un iegūtu informāciju par nozarei svarīgiem jautājumiem.

Dienas kārtībā sekojošais:

- Valdes priekšsēdētājas A.Ziemeles ziņojums par 2016.gada statistiku, plāniem un prognozēm 2017.gadam, aktualitātes lauku tūrisma jomā - nodokļiem, likumdošanu, pasākumiem.

- Zemkopības ministrijas informācija par ES atbalsta programmu lauku tūrismam - plānotais un pirmās kārtas secinājumi.

- Mārketinga speciāliste Liene Kupča stāstīs par digitālā mārketinga izmantošanas pieredzi un iespējām lauku tūrismā.

- Vairāki lauku tūrisma uzņēmēji dalīsies savā praktiskajā mārketinga pieredzē.

- "Latvijas 100-gades" biroja pārstāves Jolanta Borīte un Aija Tūna iepazīstinās ar plānotajām Latvijas 100-gades projekta aktivitātēm Latvijas reģionos.

- Lauku tūrisma eksperts Juris Smaļinskis stāstīs par "Lauku ceļotāja" Latvijas 100-gadei veltīto projektu, kurā izveidoti 7 Latvijas valstiskuma ceļi - tūrisma maršruti. Un Jolanta Borīte no Latvijas 100-gades biroja informēs par gatavošanās svētkiem Latvijas reģionos un pagastos.

Kopsapulces noslēgumā diskusijas par aktuāliem jautājumiem un viedokļu apmaiņa.

Pieteikšanās informācija: anna@celotajs.lv , 67617600 . Programma http://www.celotajs.lv/lv/news/item/view/598.

Par biedrību "Lauku ceļotājs":

Biedrība "Lauku ceļotājs" ir vecākā un spēcīgākā lauku tūrisma organizācija Latvijā, dibināta 1993. gadā. Biedrības mērķis ir lauku tūrisma attīstība Latvijā kopējā lauku ekonomikas kontekstā, sadarbojoties ar lauksaimniecības, pašvaldību, dabas aizsardzības un citām nozarēm. "Lauku ceļotājs" pārstāv savu biedru intereses, iesaistās uzņēmējiem labvēlīgas politikas veidošanā, kalpo kā profesionālas informācijas forums un mārketinga platforma. "Lauku ceļotāja" biedri ir lauku tūrisma, lauksaimniecības, amatniecības uzņēmēji, pašvaldības, valsts iestāžu un organizāciju struktūrvienības visos Latvijas novados.

Lauku ceļotājs

x

Paroles atgadināšana