Tūrisms un atpūta

Trīs lauksaimniecības izstādes "Rāmavā"


07.10.2010, 10:00, Izstāžu kompleksā "Rāmava"

No 7.līdz 10.oktobrim Izstāžu kompleksā "Rāmava" notiks trīs lauksaimniecības izstādes "LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA 2010", "LAUKU SĒTA 2010" un "ŠĶIRNES TRUSIS 2010 ".

Izstādēs piedalīsies vairāk nekā 200 dalībnieku - tehnikas, augu aizsardzības līdzekļu tirgotāji, amatnieki.

Lauksaimniecības tehnikas sadaļā  būs pārstāvēta zemes apstrādes un ražas novākšanas tehnika, traktori un lopkopības tehnika, kā arī mežistrādes iekārtas. Būs iespēja iegādāties rezerves daļas, darba aizsardzības inventāru un darba apģērbu. Plaši klāstā būs arī komunālā, ceļu būves un kopšanas tehnika, kā arī iekārtas atjaunojamo energoresursu izmantošanai.

Lauku sētas sadaļā plaši eksponēta būs bioloģiskā lauksaimniecība, tai nepieciešamais aprīkojums un materiāli. Varēs aplūkot un iegādāties amatnieku izstrādājumus, tostarp Latvijas lauku sieviešu apvienības darinātos ādas izstrādājumus, pinumus, adījumus un citus roku darinājumus. Krāšņā eksozīcijā var aplūkot un nogaršot rudens veltes kā arī iegādāties augļu koku, ogulāju un koškrūmu stādus.

Izstādes semināru programmā būs semināri par eļļas linu audzēšanu, šķiedras kaņepju audzēšanu, zibens aizsardzības un zemējuma sistēmām, parka vīngliemežu audzēšanu, kā arī ogu audzēšanu, pārstrādi un eksporta iespējām. Būs arī Hipotēku bankas konsultācijas par apgrozāmo līdzekļu aizdevumu programmu ar izdevīgu procentu likmi.

Sestdien un svētdien būs iespēja piedalīties traktoru veiklības braucienos "NEW HOLLAND kausā 2010", ko organizēs firmas "Terra Serviss" un "Preiss Agro". Izstādes ģenerālsponsors SIA "Hipolīzings" sarūpējis izklaidi bērniem - iespēju pavizināties ar kamieļiem no atpūtas centra "Rakši".

Izstādē "Trusis 2010" būs iespēja aplūkot vismaz 350 šķirnes trušus, no kuriem daudzus būs iespēja iegādāties izsolē. Būs pieejamas arī speciālistu konsultācijas un praktiski padomi trušu audzēšanā. Izstādes ietvaros notiks starptautiska trušu vērtēšana.

Izstādes oficiālā atklāšana 7. oktobrī plkst 11:00.

Preses konference 7. oktobrī plkst 11:00.

Izstādes darba laiks no 10:00 līdz 17:00.

Ieejas biļetes cena - 2.50 Ls; studentiem, pensionāriem 1.00 Ls



Atbildīgais
SIA A.M.L. sadarbībā ar Zemkopības ministriju, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un SIA "Hipolīzings"

Izziņas

Gunārs Zalcmanis


Tālr.: 67600409; 67620351


Mob.:29102530


Fakss: 67600447


E-pasts: izstade@aml-ramava.lv


www.aml-ramava.lv

AgroPols

x

Paroles atgadināšana