Citi biznesi

Vēl nedēļu var pieteikt savu ķirbi konkursam "Latvijas lielākais ķirbis"

Ivars Andiņš, Maxima Latvija
13.10.2009

Vēl nedēļu jebkuram mazdārziņa īpašniekam vai zemniekam ir iespēja pieteikt savu izaudzēto ķirbi konkursam, lai kopā ar "Maxima Latvija" atrastu vislielāko un vissmagāko oranžo ogu visā Latvijā. Pieteikumus gaidām līdz 18.oktobrim, lai jau 23.oktobrī tiktos Rīgas Zooloģiskajā dārzā ikgadējā ķirbju čempionātā.

Līdz šim "Maxima Latvija" saņēmusi vairāk nekā 20 pieteikumus dalībai konkursā. "Mēs ticam, ka vēl daudzi savu milzu ķirbi nav pieteikuši čempionātam, tāpēc atgādinām, ka palikusi vēl tikai nedēļa, lai to paveiktu," saka "Maxima Latvija" preses sekretārs Ivars Andiņš.

Pirmās vietas jeb lielākā ķirbja īpašnieks saņems "Maxima" dāvanu čeku 350 latu vērtībā, otrās un trešās vietas ieguvēji attiecīgi - 200 un 100 latu dāvanu čekus. Savukārt pārējie septiņi ķirbju īpašnieki, kuru ogas būs iekļuvušas finālā saņems 50 latu dāvanu čekus no "Maxima".

"Maxima Latvija" jau ceturto gadu pēc kārtas aicina visus ķirbju audzēšanas amatierus un profesionāļus pieteikt savus lolojumus, lai cīnītos par Latvijas lielākā un smagākā ķirbja titulu un saņemtu arī vērtīgas balvas!

Lai piedalītos konkursā, ķirbju īpašniekiem jānomēra sava ķirbja apkārtmērs gan horizontāli, gan vertikāli, un iegūtie dati kopā ar ķirbja atrašanās vietu un sava tālruņa numuru jādara zināmi, zvanot pa bezmaksas tālruni 80002020 (darba dienās no plkst.8.00 līdz plkst.17.00) vai rakstot uz elektroniskā pasta adresi info@maxima.lv ar norādi, ka vēstule paredzēta dalībai konkursā.

Pēc informācijas apkopošanas tiks izvēlēti desmit lielākie un smagākie ķirbji, lai 23.oktobrī Rīgas Zooloģiskajā dārzā suminātu Latvijas ķirbju čempionāta uzvarētāju.

Ikgadējais čempionāts "Latvijas lielākais ķirbis" šogad norisinās jau ceturto reizi, tādējādi popularizējot Latvijas dārzeņu augstvērtīgās īpašības. Pērn čempiona titulu ieguva Jānis Kalvāns no Rīgas rajona Piņķiem ar ķirbi, kura apkārtmērs bija divi metri un 14 centimetri, bet svars - 61,05 kilogrami. Vai šogad rezultāts tiks pārspēts, uzzināsim jau 23.oktobrī!

Maxima Latvija

x

Paroles atgadināšana